Ramlade ihop helt

Torsdag 17 Juni

Godmorgon mina vänner.
Vad var det egentligen som hände igår? Jag vet att jag vaknade, åt min frukost och fixade det sista som behövde göras på video som skulle upp på youtube. Jag och W mötte upp min vän K för en långpromenad. Vi åt och sen blev allt svart. Mörkt.
Det lättaste sättet att beskriva allt på. Ena stunden hämtade jag kaffe och lekte med W och att nästa sekund var det som att någon hög mig i ryggen och magen samtidigt med en skarpt slipad kniv för att sedan vrida om. Smärtan var obeskrivlig och jag kan inte heller beskriva med ord hur lycklig jag var att J jobbade hemma just den här dagen. Jag släpade mig till hans rum, visade mig och han visste direkt att något var fel. Gav mig en Alvedon, tog W och jobbade vidare med honom tills han kunde sluta för dagen.

Efter ca 3 timmar blev allt lite bättre och nu är det ytterligare lite bättre. Men idag tar vi det lugnt.

Det som hände gissar jag på hade med operationen som jag gjorde för en vecka sen att göra. Jag tog bort mina cellförändringar på livmoderhalstappen. Eller så hände det någonting med min kropp. Läskigt var det i vilket fall så jag är enormt tacksam över att det nu är lite bättre.

Idag så ska jag och W i och med detta bara ta det lugnt. Min mamma slutar tidigt idag så jag och W åker med hem till dem efter jobbet. Mysigt.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Vilken tur att du inte var ensam hemma med W. Hoppas verkligen att det var en engångsföreteelse,

nouw.com/madelena
MittLivOmMig
MittLivOmMig,

Oj det lät hemskt.😲 men tur din kille var hemma så han kunde ta hand om dig iallafall tur du mår lite bättre nu från det dom hände så.🙂👍🏻

nouw.com/mittlivommig
Marit1998
Marit1998 ,

Håller med!

nouw.com/marit1998
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Obehaglig upplevelse

nouw.com/stenhagenbettan
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92