Rensa, rensa, rensar dagen!

Dagar efter en "högtidsdag" som nyår, julafton eller som idag dagen efter midsommar så slutar det, i stort sätt alltid med att jag rensar, städar och pysslar i mitt hem och som i vanlig ordning så tog rastlösheten över även idag och mitt rum är nu nyrensat och städat. Hur skönt? JÄTTESKÖNT!
Och allt tillsammans blir så mycket roligare med lite reality igång i bakgrunden, idag, Playmakers. Love it!

Före:

Jag är en person som mår otroligt bra när det är ordning och reda, när var sak har sin plats och är på sin plast. När det är ordning, så mår jag bra. Otroligt bra.

Efter:

Nu har jag ett stort lugn i hela min kropp, alla lådor är rensade, golvet är fritt ifrån skit och jag vill jobba vidare i mitt rum och det kan jag meddela, det var länge sen jag kände så. Knäppt va? När man inte vill vara i sitt egna rum för att man inte orkar att städa och lägga tillbaka var sak där det ska vara även om jag vet att jag vill ha de i ordning.... lite crazy sådär.

Nu ska jag dra igång en kanna med kaffe och sedan gå och tvinga med mig Johan ut på en promenad. Egentligen skulle jag gå och gymma idag men min näsa är sååå täppt och rinner hela tiden samtidigt som jag nyser i ett... hur irriterande? Så irriterande! Jag pallar inte! Tur att det är pollen och inget annat, för något annat, pallar jag inte.
Skulle det vara en ny förkylning igen... så kanske det är dags för mig att kolla upp detta... flera förkyldningar under en kort tid, det är väl inte normalt... eller?

Hur spenderar du din dag?

Gillar

Kommentarer

sofialjohansson
sofialjohansson,
Härligt med nystädat☺️
nouw.com/sofialjohansson
IsabelleB
IsabelleB,
skönt att ha de nystädat👌
nouw.com/isabelleb
Hamiyetsahin,
skönt att det är nystädat
hamiyetsahin.bloggo.nu
mandaas
mandaas,
åh känslan av nystädat är ju helt fantastiskt! 😍
nouw.com/mandaas
Inna ,
Älskar också när det är ordning och reda hemma, man mår så mycket bättre då! 😊
nouw.com/rockyourlife
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det är verkligen så skönt när man har fått lite ordning! Jag tänkte dela upp det i etapper och se till att rensa lite här hemma också nu när jag har ett par dagar ledigt.
nouw.com/annaskarblom
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad härligt med nystädat =)
nouw.com/frökenrödlök
Trisiaa
Trisiaa,
så skönt att rensa .D
nouw.com/trisiaa
charlottelinden
charlottelinden,
Känslan efter en rensning är oslagbar 😃
nouw.com/charlottelinden
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92