R.I.P

Vilken härlig dag! Även om jag inte har gjort allt som jag skulle göra så har jag ändå fått gjort en hel del egentid plus dem ärenden som jag behövde göra inför kvällen, allt är fixat förutom pluggandet som jag skulle göra... skyl mig själv... det blir imorgon istället.

Dock så fick jag inte ett gott besked efter mitt samtal med ComHem, min tivo är död, går inte att rädda och det ända jag kunde tänka på när han berättade för mig att min nuvarande tivo inte går att rädda var "Nej var kan jag nu se mina förinspelade Real Housewives of OC?" Paniken bara växte, på något konstigt sätt på höger och vänster.... Har ni sätt Sex and the city? Säsong 6 typ avsnitt 10 kanske? Så blir Miranda helt förstörd då hennes tivo strular, exakt så som dem visar att hon känner, kände jag... vad ska jag göra utan min tivo!

Som tur är skickar dem en ny och jag hoppas att den är här redan imorgon, jag menar... jag måste ju fixa min inspelning igen, eller hur.... dagens problem alltså...


Never to late to get fit? Right?

Nu ska jag sätta igång med middagen, om några minuter kommer min mamma hit på middag innan vi ska dra oss iväg till terminens sista körrep och kvällens vårkonsert. Det är verkligen hatkärlek till ikväll, hatet för att det är sista gången och kärleken för att vi ska få träffas och sjunga tillsammans, ni förstår nog min tanke.

Nu kommer mamma, önska oss lycka till!

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
vad skönt att dom skickar en ny tivon till dig 😊
nouw.com/jennysvardag
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92