SÅ ÄCKLIGT!

Den där klockan vet verkligen vad den ska göra när det handlar om att springa fram i en väldig fart och nästan sno åt sig tid som bara försvinner. Jag tittade på klockan för en liten stund sen och då visade den 19.30, fine, tänkte vi och satte igång en film och vips var klockan nästan halv tio, vad hände?

Dagen har verkligen varit så mysig. En perfekt ledig dag som nu börjar lida mot sitt slut med allt som jag ville få gjort, gjort plus lite till. En mysig stund med min fina syster över en kopp kaffe, en mysig promenad i skogen med hundarna, otroligt god mat till middag och en massa mys med sambon och djuren nu på kvällen över en bra film. Kunde inte önska mig en bättre dag.

Men på tal om den mysiga skogspromenaden med hundarna så kunde jag inte håll borta frågan ifrån mitt huvud, varför tycker hundar att det är så otroligt gott med bajs? Hästbajs för att vara exakt? Det är så sjukt äckligt! I min lilla, vi kan kalla det för hundliga, så är det en av dem som jag vet att jag måste hålla koll på när vi kommer till vägar/ställen där jag vet att det går mycket hästar men idag så var samtliga hundarna inklusive min egna lilla vovve så fascinerade i det där äckliga hästavföringen att jag inte viste vad jag skulle ta vägen! Det är så sjukt äckligt! Varför? Nu vet jag ju att hundar är hundar, människor är människor med mera men ändå... min mysiga skogspromenad där jag skulle njuta blev till att hålla ögonen och fokuset öppet för att kunna hitta skiten före djuren, alltså vara en bajsvakt. Spännande va? Nej fy farao! UrsH!

Nu ska jag ta mig en kopp te med Johan innan sängen kallar.
Jag hoppas att ni har haft en fin dag!

God Natt.

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Va mumsig pastan såg ut. Vad var det för sås till å nåt du har till där. Såg ut som nån liten köttbit eller nåt.
nouw.com/mittlivommig
celinelundqvists
celinelundqvists,
Låter som en underbar dag! Haha själv känner jag att kvällen har gått i slow motion!
nouw.com/celinelundqvists
escali
escali,
Yuuuum, lagar pasta everyday <3
nouw.com/escali
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92