SÅ BLIR DU KÄND

Som jag berättade för er imorse så har jag inte haft någon energi eller inspiration över att göra någonting. Egentligen vill jag helt enkelt gå och lägga mig igen, dra kudden över huvudet och gömma mig i sängen resten av dagen men så fungerar ju inte dagar.

Jag visste att jag inte orkade vara seriös framför kameran men samtidigt så hade jag ett inbokat samarbete med en otroligt duktig tjej vid namn By Vickan som jag tillsammans har en jultävling igång med. Så jag satte mig ner vid datorn och tänkte högt för mig själv, vad vill jag ha ut av dagens video, glädje och humor? Ska det vara en seriös video? Oseriös? Hur ska jag lägga fram tävlingen?

Tillslut så bestämde jag mig för att improvisera fram en lista om hur du växer på youtube och hur du blir en "kändis" Jag improviserade fram en video som jag blev riktigt nöjd med, hur skönt är det inte att faktiskt känna sig riktigt nöjd med någonting som man har gjort när man började dagen med ett stort tomt svart håll i huvudet, det är så skönt! Hur konstig mening blev inte det där?

Klicka HÄR! För att komma till BY VICKAN sida samt för att få mer info om våran jultävling. För det är hon värld! Jag menar, hur snygga är inte dessa? Så snygga!


Johan har precis åkt iväg till Malmö eftersom att han har en spelning nu ikväll, så coolt när min man har spelning i storstaden, min fina man. Haha.
Jag och djuren blir hemma, vi ska beställa hem lite mat, se på Idolfinalen och bara mysa, hur mysigt låter inte det? Så mysigt!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92