Tips till dig som vill synas i sociala medier

Vill du att din blogg, youtube eller kanske Instagram skall öka med följare/läsare? Vem vill inte det? Igår så fick jag den stora äran att öppna upp ett PM från en av admin i Facebooksgruppen "Blue Moon" Självklart väcktes mitt intresse när jag fick reda på att gruppen har så mycket som över 38k medlemmar och är till för allt och alla.

Jag ska vara ärlig med er, när jag först fick förfrågan så tänkte jag "visst varför inte, mer publicitet för lilla mig" men efter att jag faktiskt har gått med i gruppen och läst mig in lite i den så måste jag säga att, "visst mer publicitet" snabbt byttes ut mot "vilken ära att den frågade lilla mig"

I den här gruppen så får alla vara med, oavsett vad du gör eller vilken bakgrund du har, du behöver inte ens göra någonting. Jag har fått så många skratt och leenden av att bara titta i flödet. Vilken lycka! Mer av dessa typer av grupper behövs och jag är som sagt så tacksam över att vara med i en av den.

Vill ni veta mer om gruppen och deras Instagram så TRYCK HÄR! för att komma direkt ditt.

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Jag fick oxå meddelande från en tjej i gruppen blue moln igår eller så... å man skulle bjuda in 30 pers till om man ville gå med i gruppen. Men grejen är den att jag vet inga 3 å personer som bloggar eller liknande från min fb så det blir ju svårt å finna de 30 personer då å bjuda in.😕 för... å den trodde ja man BARA fick dela bloggar då hon tjejen aldrig nämnde nåt om youtube så. Då antog jag att man kanske inte får dela youtube där?!...
nouw.com/mittlivommig
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Jag vet inga *30 pers.. Skulle det stå
nouw.com/mittlivommig
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Blue *moon.. (dumma mobil som stavar fel)
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92