SÅ J*VLA IRRITERAD!

Ja! Det händer du bara otur till den bästa och i detta fall mig. Imorgon så skall jag lägga ut en video som är en collab tillsammans med en annan tjej på youtube där har utmanat varandra i olika saker med temat jul. Eftersom att Johan hade spelning i natt och spenderade förmiddagen sovandes så passade jag på att spela in i stort sätt allt i videon för att nu ikväll sätta mig och redigera den så smått.
Jag tar fram datorn, bloggar lite och har precis kommit igång med redigerandet när jag märker att ljudet är otroligt lågt och så brukar det inte vara, frågar Johan om han har ändrat någonting på kameran eftersom att jag har filmat med min Vloggkamera som han även lånade med sig på spelningen, ja svarar han.

Eftersom att det är så högt ljud på hans typ av spelningar, eller ja i alla spelningar så har han fixat och trixat på min kamera vilket gör att när jag pratar i ett "normalt" tonläge så hör man ingenting av vad det jag säger, så hela min färdiginspelade video saknar helt ljud... hur irriterande är inte detta? Jag blir så förbannad och irriterad samtidigt som jag inte har någon att skylla på men det är så förbannat segt! Jag är så trött just nu och vill egentligen bara gå och lägga mig men nej då, då måste jag sätta mig och dubba/ voiceover på HELA video! Detta är ju så sjukt irriterande!! Blir totalt tokig! Det var min kväll det....

Gaa! Förlåt, men var bara tvungen att skriva av mig lite... blir så irriterad och arg att jag inte vet var jag ska ta vägen, var börjar jag liksom, är det bara att spela om allt på nytt eller vad? Jag får ta mig tre djupa andetag och se om en lösning öppnar sig för mig.

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
oj då det lät ju mindre kul.😯 hoppas allt löser sig så småning om då till slut.
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92