Så otrologt äckligt!!

Ursh och fy och blä!
Både jag och min sambo är smått sjuka idag, förkylda, sega med var sitt dunkande huvud. För att underlätta allt samt rasta hunden tog vi oss ut till skogen och ett ställe som vi kallar för "valpskogen" det är aldrig något folk där så ljuden av fåglar och vinden i träden är det ända man hör och man tänker på.
Vi går där och myser, känner hur vi kan börja andas igen genom våra täppta näsor medans Milon springer mellan benen på oss med världens största hundleende på hans läppar. Mitt i allt så kommer jag på att varför inte leta efter lite svamp när vi ändå är här, så vi börjar leta, pratar och letar, pratar, myser och letar medans Milon springer runt med pinnar och kottar och bara är, precis som en glad hund ska vara i skogen.

Vi är inne i Oktober månad, rättare sagt den 3 Oktober så i mitt huvud betyder det att fästingar och andra äckliga kryp som älglöss är borta! Fenito, har gått och lagt sig, mm men mina vänner... ack så fel jag hade!

Vi gick runt i skogen och letade i dryga en timma så när vi sätter oss i bilden så hinner jag bara berätta för Johan att vi måste borsta igenom Milon när vi kommer hem ifall han skulle ha fått på sig en fästing eller två när jag ifrån ingenstans känner hur det kryper på benet, jag tänker att jag inbillar mig och börjat köra bilden framåt när känslan blir större och större. Jag parkera bilden och drar upp min byxa till knät och ser hur FYRA fästingar letar sig runt mitt ben samt att det har fastnat två stora äckliga älglös på benen. Jag fick total panik och gick ut ut bilden och tog av mig så mycket om möjligt, försökte kolla igenom min kropp för att se om det fanns fler äckliga djur på mig men som tur var så var det lugnt på den fronten, så en jobbig bilresa hem med känslan av att min kropp hade erövrats av en massa äckliga djur.

Nu sitter jag i nya mjukiskläder och kliar mig och borstar håret om och om igen även om jag är 100% säker på att det inte finns något mer på min kropp (har tillochmed luskammat håret)

ursh! Nu ska jag snyta mig innan jag får kamma håret igen, det blev otroligt mycket värre av att skriva ner detta, haha vad hade jag tänk egentligen ^^Haha


Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Nej men FY å USCH att få på sig fästingar😨😨😱😱🙈🙈 förstår känslan. Jag hade nog oxå fått panik om ja hade fått sånna på mig. Jah hade fått panik om så en spindel börjar krypa på mig😨😱😲 förstår om du då var noga med å kolla igenom så du inte fått fler på dig.
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92