Så sätter du realistiska mål för resten av året.

Personliga mål.

Personliga mål och egna tankar, drömmar är något som jag med handen på hjärtat har varit rädd för att våga tro på. Visst.... jag har haft personliga mål men dem har bestått utav målbilder utan någon direkt utmaning som

• Gå klart skolan även om det är jobbigt ibland (under tiden jag pluggade till tandsköterska)

• Försök att få till en hudvårds rutin

• Lär dig lägga eyeliner

För vissa är detta dem perfekta målen för ett år och det kanske dem var för mig där och då när jag precis kommit ut ur min utmatning med psykisk ohälsa men idag är jag på ett annat ställe i livet och jag har lärt mig sätta mina mål på ett sätt som gör det både till en utmaning samtidigt som jag håller det realistiskt.

Nu är det cirka två månader kvar tills bubblan är här och jag vill verkligen få tiden att gå lite snabbare med hjälp utav min älskade hobby, mina sociala medier, så för att göra allt lite mer spännande så har jag satt upp nya mål för mina sociala medier för dem kommande två månaderna samt resterade år men med insikten om att allt kan ändras snabbt och helt i och med bubblans födelse.

Realistisk VS Crazy

Eftersom att jag älskar att ha en morot att jobba emot så sätter jag alltid upp två mål för varje punkt men efter en tydlig tidslinje. Så hur sätter jag mina mål? Jo jag sätter mina mål i två kategorier realistiska och crazy.

Realistiska mål= Dem målen som jag KAN nå om jag bara vill

Crazy mål= Helt galna mål som jag KAN nå, men dem kan bli lite kämpigare, min morot i vardagen.

Privat, Karriär, Framtid

För att sen sätta så bra mål för mig som möjligt har jag det senaste gjort en livstårta åt mig själv bestående av tre tårtbitar.

• Privat = Mina mål privat som exempelvis, köpa hus med J.

•Karriär = Mina mål för min karriär både på jobbet och med mitt egna, mina sociala medier som exempelvis, nå mina mål med mitt senaste projekt "Your Decision- Be your own boss.

•Framtid = Mina mål och tankar för framtiden, visst denna kategorin kanske låter jättekonstig att ha här men som jag nämnde tidigare så älskar jag att ha en morot att leva efter och känslan att då veta att "om jag gör det här, kommer jag att nå mitt framtids mål då" gör denna kategorin till min favorit.

Här har vi svart på vitt hur jag sätter mina mål och på vilket sätt jag gör det på och detta fungerar verkligen! I vilket fall för mig.

Så nu är jag nyfiken på dig. Hur gör du för att sätta just dina mål?eller är du den personen som aldrig sätter några mål och bara går på känslan?

Hur gör du?

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Vilka bra mål du har. Sätter oxå mål ibland men ju äldre man blir ju mer går det över till att ta dagen här och nu och inte planera så mycket 💕
nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Ja, för mig är det viktigt att få ha en morot och en målbild framför mig, jag tycker att allt bli roligare på det sättet, typ. Låter som att du har ett sätt som fungerar för dig 😊 Kram!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92