Saker jag ser fram emot

29.7.20

Som ni vet vid detta laget så älskar jag listar och att längta, drömma efter stunder som jag hoppas kommer eller som jag vet finns planerat i almanackan så varför inte starta denna härligt regniga onsdag med en lista med det jag ser fram emot.

En sommardag på stranden-

Om allt går som det ska och vädret tillåter så kommer vi i slutet av denna veckan få ett magiskt väder här i Vänersborg och då har jag planerat in en dag på stranden för mig och J och jag ser fram emot detta något enormt. Så håll en tumme för att detta bli av och att min foglossning inte hindrar oss från detta.

En sushi vid vattnet-

Jag tycker verkligen om att äta ute och speciellt att sitta ute vid vattnet. Så i veckan vill jag få till en sushi vid vattnet en härlig sommarkväll.

Mina systrars födelsedagar-

Som ni vet så ÄLSKAR jag födelsedag oavsett om det är min egna eller andra och i Augusti så fyller båda mina systrar år så planerna för att fira dem ordentligt och ge dem en födelsedag dem sent kommer att glömma är "in the making". Detta är hur jag "spicade till" Idas födelsedag för två år sen. Sååå kul och jag fullkomligt ÄLSKAR hennes reaktion!

Nästa resa till Halmstad-

I Augusti så ska vi åka tillbaka ner till Halmstad och jag är sååå taggad på detta, dels för att jag redan längtar något enormt efter min bästa vän samt att jag vill njuta av alla matställen som vi inte hann äta på sist vi var där, favoriterna som Richardos, Mr Wings & många fler. Är man gravid får man längta efter en vän och mat va?

Smögen-

Som jag har berättat tidigare så hör det enligt mig till att åka till Smögen och gå på bryggan när det är sommar och även om min semester går mot sitt slut så ska vi ditt innan sommaren är slut. J har aldrig varit där så det ska bli så fint att få vissa honom ett paradis! Håller tummarna nu att min foglossning tillåter detta!

Barnmorskan den 11/8 & Ultraljudet den 25/8-

Ja detta kommer nog inte som en chock. Jag längtar och ser så fram emot varje besök till barnmorskan som kommer den närmaste tiden och självklart mitt ultraljud den 25/8.

Profylaxkurser-

I går så bokade vi in en profylaxkurs inför förlossningen som går av stapeln den 30/8 i Borås. Jag är så lycklig att vi fick en plats och att vi båda två kommer att kunna gå på kursen ihop trotts Corona tider. Detta ska bli så kul!


Mysiga höstkvällar med te & tända ljus-

Jag älskar verkligen att mysa/ göra det cozy så vem längtar inte till hösten som innehåller en filt, en kopp te och tända ljus. I DO!

Förlossningen-

Jag har verkligen ingen rädsla eller ångest inför förlossningen utan är bara så taggad och förväntansfull inför att den ska sätta igång. Underbart.

Vad ser du fram emot just nu?

Hoppas du får en underbar dag!

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Vilken fin lista att läsa 🤗
nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack snälla dU! <3
nouw.com/missjohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Måste få tänka efter
nouw.com/stenhagenbettan
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92