Saknaden är redan så stor

God kväll mina vänner, hur har dagen varit?
Min har i vanlig ordning flygigt förbi i en väldans fart men vilken dag jag har haft! Dagen har verkligen varit helt perfekt i mina ögon och det är faktiskt riktigt skönt att sitta ner vid min dator med en kopp te för att lindra de lilla halsontet som jag känner av och bara vara. Med mig i rummet är självklart alla mina godingar och Johan är snart på ingång efter en lång dag på jobbet och på tåget med alla förseningar och felmeddelanden som han har mötts av under sin hemresan, stackarn.

Efter praktiken idag så skyndade jag mig hem för att snabbt pussa på djuren och kissa Milon, byta om och fräscha till mig lite innan jag snabbt fick småspringa in till stan för att träffa en väninna för en fika.

Jag har ju berättat att min yngsta syster har varit hemma på besök ifrån Piteå och nu i skrivande stund sitter hon åter igen på planet tillbaka till Piteå och ska jag vara ärlig så saknar jag henne redan, tiden gick verkligen för fort när hon var här... och speciellt när mitt  liv rullar vidare som vanligt för om jag ska vara ärlig så vill jag ju inget annat än att spendera varje vaken sekund med henne när hon väl är hemma men som i praktiken fungerar det faktiskt inte.
​ Älskade syster! Saknar henne. That it´s! Skönt att det inte dröjer mer än någon månad innan hon är hemma igen.

Eftersom att det var "sista kvällen" för Elin igår så bjöd jag och Johan hem mina systrar och mina föräldrar hem till oss efter träningen för en sista myskväll tillsammans med ostbricka, tända ljus och goa skratt, kvällen vart verkligen lyckad! 
Jag kan inte annat än att tänka att dessa kvällar är några av dem bästa kvällarna som finns! ​

Nu så hoppas jag att Johan snart trillar in genom dörren så att vi kan spendera kvällen ihop. En bit mat framför en bra serie låter helt rätt i mina öron om jag ska vara ärlig.

Har du några planer för kvällen?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92