Sammanfattande Förlåt

Där sa huvudet tack och hej, i vilket fall när det gäller allt gällande studier, men jag måste passa på och lätt på mitt hjärta och säga förlåt till er, förlåt för mitt galna tråkiga bloggande just nu. Jag älskar verkligen att blogga och vill egentligen bloggs jämt men just nu så känns det som att jag pratar om studier i ett och att jag pluggar typ jämt och någonstans så förstår ju även jag att det inte är så j*kla roligt att läsa hur jag spenderar mina dagar just nu, rakt ner i böckerna men ja, just nu så är det precis så som mitt liv ser ut, men håll ut, på fredag är detta över och jag kan andas ut och skriva om annat än studier, plugg och protetik i vilket fall om jag fixar tentan... men det är en annan historia.

Nu har jag i vilket fall satt mig med en kopp te och en nybakt smörgås med lite smör på, Johan märkte att vi inte hade något bröd hemma till frukost så han slängde ihop en sats med frallor och hur gott är det inte? Detta är verkligen en av dem bästa sakerna med Johan, han kan laga mat, baka och fixa även om jag blir skogstokig på honom när han har gjort det eftersom att mitt fina kök oftast inte är så fint när han är klar, mitt OCD och mini pedanten inom mig får panik! Men idag var det värt det, såå gott!

Men även jag har hunnit med lite saker förutom att tentaplugga, jag har fått upp två lampor över våran hylla, helt själv dessutom, varit på en härlig långpromenad och druckit kaffe och tjatat i mängder med min fina vän C!
Sammanfattande så har nog det här varit en helt okej ledig dag, ändå, även om nervositeten för den kommande tentan växer sig starkare och starkare för var dag som går...

Hoppas att eran dag har varit jättefin!

Gillar

Kommentarer

feliciarosenborg
feliciarosenborg,
aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,
Jag förstår dig med pluggsnacket, känner precis likadant. Men vad gott med nybakt bröd! 😃
nouw.com/aliciaklerkefors
Yasminegill
Yasminegill,
Förstår dig men tycker äkta inlägg är bäst. Det behöver inte alltid hända något. Kikar in här ändå .
Ha en fin kväll
nouw.com/yasminegill
Kirsi,
Men åh, inte behöver du be om ursäkt för ditt bloggande. Vi alla fungerar så att vi gärna vill berätta om det som upptar utrymme i våra tankar just då. Och för dig är det pluggande dagarna i ända. Jag tycker inte att dina inlägg är tråkiga eller besvärliga, trots återkommande pluggsnack. Tvärtom, faktiskt. 😊 Lycka till med tentan.
kirsi.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92