Semester på riktigt.

16.7.20

Godmorgon!

Ja det är sant, klockan är i skrivande stund tjugo över elva och jag säger glatt godmorgon. För det är väl precis det som är semester? Långa sovmornar tills bubblans sparkar i magen eller djuren kommer och väcker oss lite för sent så att det precis hinner att vrida sig i magen innan man snabbt viftar bort den tanken och istället njuter av morgonen. Är inte det semester på riktigt?

Idag så har vi inte något speciellt planerat, första tanken var att åka till Smögen eftersom att J aldrig har varit där men eftersom att vädret inte är på vår sida idag så får vi skjuta på det och hoppas på bättre väder lite längre fram.

Så idag lämnar vi dagen ut över kanten med öppna händer och ser med förväntan på vad som kommer att ske. Har du kanske något tips som vi absolut MÅSTE göra innan semestern är slut?

Vad gör du idag?

Bilden är ifrån gårdagens spontana myskväll med min syster och mamma, alltså hur gott?

#nouw2020 #nouwallmänt #bestofnouw #semester

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Underbart att ta långa sovmorgnar =) Längtar tills man kan ha såna igen haha
nouw.com/soffiaz_85
MissJohansson
MissJohansson,
eller Hur! Bästa som finns! 🥰 kommer sakna dem sååå mycket! Haha! Kram!
nouw.com/missjohansson
CristinaS
CristinaS,
Det är definitivt semester med långa sovmorgon och mysiga brunch stunder.... Det enda måste jag tycker man ska ha under semester är att njuta och göra precis vad man vill och när man vill det! 😃
nouw.com/cristinas
MissJohansson
MissJohansson,
Jag kunde inte sagt det bättre själv! Underbart! ❤️
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92