Senior bio

Vilken härlig dag detta har varit! Jag är helt slut nu men det är det värld, det ända som saknas nu är Johan... jag hatar verkligen att vara särbos!

Klockan 13.00 så var det dags för lite bio, jag och min syster såg i fredags att vi fick en sista chans att titta på filmen The Greatest Showman! Om jag ska börja med att prata om filmen, så har jag bara ett ord och en mening som kan förklara min åsikt om denna film...

1 ord. FANTASTISK!

2. En mening. Titanic (min favoritfilm) är inte längre ensam om första platsen.

Jag är en musiknörd som ni säkert har förstått vid detta laget och är det någon filmtyp som jag är otroligt svag för så är det musikaler, alltså, hur bra är inte musikaler? Finns det något bättre? Jag tror inte det, tänk er själva, en fantastisk ensemble, fantastisk musik och ett fantastisk manus, det kan ju bara bli fantastiskt! Jag har gjort, som jag alltid gör när jag ser en film som jag älskar, beställt den ifrån cdon.com så att jag får den i brevlådan under "filmsläp" dagen.

Dock så kunde jag inte skaka bort känslan om att det kändes lite konstigt att gå på bio klockan 13.00 och jo, lite konstigt var det, när vi kom fram till biografen så möts vi av en massa pensionärer som går runt med en kaffekopp och en kakbit, det visade sig att jag hade köpt biljetter via nätet till en seniorvisning av filmen, så för att sammanfatta det hela, jag och min syster var yngst, även om vi skulle slå ihop våra åldrar till en ålder, förstår ni vad jag menar?
Jag vart jätteorolig att vi inte skulle få se filmen eftersom att det var just en "seniorvisning" men det gick utan problem, en ny favoritfilm är hittat och jag bara längtar tills den trillar ner i brevlådan!

Efter bion så har jag jobbat lite med min show som snart har premiär (helt galet att jag ska få göra detta alltså!) och varit på yoga med mamma, så härligt! Känner mig som en ny människa ny!

Nu så sitter jag med en kopp te och en skål med kvarg och slö kollar lite på tv, imorgon är det dags för en ny dag på kliniken så sängen väntar så snart tet är upp drucket.

Hoppas att du har haft en fantastisk dag!

#30daysnouwchallenge

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92