ShopGun- Shoppa miljösmart

"I samarbete med Shopgun"

Jag är en person som älskar att shoppa och hålla koll på erbjudanden i mina favoritbutiker vilket jag inte tror att jag är ensam om, och att jag dessutom är en äkta miljönisse som brinner miljön är ingen hemlighet.

Vi har enda sen vi flyttade till vårt nuvarande boende valt att inte få någon reklam i brevlådan, den posten som vi får hem är den posten som är riktad direkt till oss, räkningar mm. Anledning till detta är för att jag inte vill få hem en massa reklam som efter en tittning åker direkt i soporna, det är helt enkelt inte värt det när jag riktar mina tankar på miljön, samtidigt som jag alltid har tyckt att det är lite mysigt att sitta på morgonen med en kopp kaffe och kolla runt bland alla reklamblad, något som jag faktiskt alltid gör hos mina föräldrar, bara för att jag kan.

Men nu har jag hittat "the best of both worlds",ett sätt som gör att jag kan hålla kvar i mina gamla mysrutiner samtidigt som jag inte gör någon påverkan på miljön, detta tack vare appen ShopGun, en gratis app som digitaliserar reklamblad, alltså hur bra?

Förutom att du kan bläddra runt i olika reklamblad så kan du även söka efter produkter/varor och se i vilken butik som du hittar det bästa erbjudandet på just den produkten/varan men det är inte allt! I appen så kan du även göra en inköpslista med dina favoriter och direkt få reda på hur mycket det kommer att kosta, är det bara jag som får lite pirr i magen av detta? Det är verkligen det "bästa av 2 världar" har jag inte rätt?


Du kommer direkt till appen HÄR! eller klicka in HÄR för att läsa mer om Shopgun.
Välj reklam digitalt istället för i brevlådan, tänk på miljön. Tillsammans gör vi skillnad.

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Det är verkligen supersmart!! ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Bästa av 2 världar! <3
nouw.com/missjohansson
lilagardiner
lilagardiner,
Örhängena var ju superfina! (Märkligt att mitt fokus gick på dom, men de var superfina!)
nouw.com/lilagardiner
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92