Shopping på hög nivå

Jag är helt slut! Orken är borta och ögonen är tunga men vilken dag. Både kul men krävande. Jag lider ju, som jag har berättat för er tidigare, av psykisk ohälsa och depression vilket har lätt till att jag har undvikt att gå i butiker när det är mycket folk eller inte vissa mig ute i dagsljus själv utan någon bra anledning till det. Detta är helt nytt för mig, i mitt tidigare liv så har jag alltid varit den som har varit framåt, träffat en massa folk så ofta jag kan och stått så mycket i centrum som det bara går, men efter att detta, ska vi säga bakslag, slog till så har allt detta ändrats totalt. Jag är inte längre den personen som jag var för 1, 1/2 år sen utan jag har fått hitta mig själv igen på nytt även om jag, ett antal gånger har velat slänga livet i en sopptunnan och spotta på det överflödiga direkt efter så har jag kämpat på med små men stadiga steg för att komma tillbaka till mig själv.

Idag så har jag och Johan shoppat för fullt på tre olika köpcentrum och då kan jag berätta är så otroligt stort för mig. Det var verkligen fullt med folk, överallt! Det började redan i parkeringshuset då vi, av ren tur, fick en parkeringsplats i den sista sekunden och det var den sista. Vad vi velade. Jag kände av paniken och jag ville ge upp och åka hem och sätta mig framför datorn flera gånger men det gjorde jag inte, jag genomförde hela shoppingturen och både åt och fikade ute, när hände det senast? Jag är så otroligt stolt över mig själv som faktiskt har klarat av denna dag med så otroligt mycket folk, ljud och blandade känslor.

Nu är orken som sagt långt borta så jag gissar på att jag kommer att spendera resten av kvällen i soffan, men F*N vad jag är bra. Inte många gånger jag kan använda dem orden och faktiskt mena dem.


Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
härligt att du lyckades klara av shopping turen då trotts du hellre ville vara hemma som du förklarade. Själv vart det ingen sådan shopping för min del. Jag "shoppade" lite "go dricka" på systemet inför nyår😊 hitta nån flaska som hette blue nun å som stog att det var 24 karat guld i😁 var små "guld" glitter bitar i den typ. Nån fruktig söt smak. Tänkte öppna den vid 12 slaget på nyår 😃
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92