Sista Dagen

Idag var dagen här och den kom verkligen så mycket snabbare än vad jag någonsin kunde ana när jag för åtta veckor sen kom hem efter min första vecka på praktiken i Mellerud med så mycket förväntan och lycka över vilken fin praktikplats jag hade fått och nu sitter jag har här igen, i soffan med en kopp kaffe och allt är helt plötsligt över för denna gång.

Min sista dag blev verkligen en dag som jag sent kommer att glömma med otroligt mycket händelser från den första patienten imorse till den sista nu på eftermiddagen.
Jag har lärt mig så otroligt mycket under denna perioden att ni skulle sluta läsa min blogg för att inlägget skulle aldrig tagit slut om jag började berätta om alla känslor och allt jag har fått lära mig och vara med om men jag kan säga såhär att den känslan man får inom sig när man kan assistera sin tandläkare och ligga steget före honom och se hur alla pusselbitar bara faller på plats i rätt ordning är helt galet roligt, den känslan.

Dagen till ära bestämde vi oss för att köpa in lite godare och "lyxigare" mat till lunch. Jag tog denna vegetariska pizza och den var verkligen såååå god! Något av det godaste jag har ätit i pizza världen. Mums!
Jag kommer verkligen att sakna allihopa på folktandvården i Mellerud, vilket gäng! Så goa, hjälpsamma, glada, härliga människor att jag vet inte hur jag ska beskriva det men jag har en känsla av att ni förstår vad jag menar och hur gulliga var dem inte som slängde med en liten "goodiebag" till mig, perfekt till en tandälskade nörd som mig.
Förstår ni hur många tandborstar och tandkräms prover en tandsköterksastudent får? Jag har en del... om man säger så... Men jag klagar absolut inte!

Nu sitter jag som sagt med en kopp kaffe och andas lite innan jag ska slänga på mig lite make-up för att om en stund åka tillbaka till Mellerud för att jobba lite med Joyvoice! Älskar verkligen torsdagar!


Gillar

Kommentarer

Annaasvensson
Annaasvensson,
Vart har du haft praktik? 😊❤️
nouw.com/annaasvensson
MissJohansson
MissJohansson,
På Folktandvården i Mellerud. Studerar till tandsköterska nämligen 😊 <3
nouw.com/missjohansson
johnssons
johnssons,
Hoppas du får en toppen bra fredag<3
nouw.com/johnssons
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92