Sista måndagen i Augusi

Ny vecka, nya möjligheter

Godmorgon!

Den sista måndagen i Augusti är här och det känns i hela kroppen att hösten snart är här och jag är den personen som älskar det. Hösten är verkligen min favoritårstid med tjocka tröjor, varma drycker, tända ljus och mysiga kvällar i soffan med rosenröda kinder... åh det finns verkligen inte någon bättre tid så September, du är väntad.

Just nu så sitter jag och gör mig iordning för att åka iväg till min lillasyster som bjuder mig på frukost innan ett nytt besök hos sjukgymnasten med akupunktur väntar. Jag vet egentligen inte om det fungerar eller inte men med tanke på hur ont jag har haft i fogarna den föregående veckan så är jag verkligen redo att ge detta ett ärligt försök! Jag menar, vad är det värsta som kan hända? I eftermiddag väntar även ett nytt besök hos barnmorskan och det ska som vanligt bli super mysigt. Längtar redan.


Vad har du för planer idag?

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,
Hösten närmar sig med stormsteg. Älskar allt som har med hösten att göra, och längtar så. Har hört mycket positivt om akupunktur, så hoppas verkligen det fungerar för dig.
nouw.com/madelena
MissJohansson
MissJohansson,
Ja underbara hösten! Jag vet inte hur mycket det fungerar på fogarna men jag sover otroligt mycket djupare och bättre 😊
nouw.com/missjohansson
oliviaward
oliviaward,
Ja eller hur! Önskar att September kunde vara längre 🥺 hoppas det gick bra med akupunkturen! ❤️
nouw.com/oliviaward
MissJohansson
MissJohansson,
Det gick jättebra! Eller hur!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92