SKIt daG!

Om det var fredagen den 13 för två veckor sen så är jag två veckor sen, alltså denna dagen är nog den sämsta och mest usla dagen på länge! Ingenting har gott som jag har velat att det ska gå och allt har bara känts skit åt skogen. Min känslor är "all over" jag känner mig ledsen och glad blandat med irritation.

Intervjun gick okej, ärligt talat så är jag osäker på vad hon tyckte om mig. Allt gick fel. Bilköer till Göteborg. Hittade inte stället. Fick inte tag i rätt person när jag hade hittat rätt plats. Jag blev totalt 20minuter sen till intervjun, inte okej. Även om jag försökte lösa det och hitta rätt så vart det fel gång på gång så när väl intervjun skulle dra igång så var jag någon helt annanstans än där, i stolen på ett eventuellt framtida arbete. J*vla skit. Skärp dig. Det var allt jag kunde tänka på blandat med "glöm inte att le, du vill det här". Idag har verkligen dem svarta demonerna i mitt huvud sakta smygt sig på mig igen och jag har behövt inse att även om jag säger till alla att jag "är frisk" från min psykiska ohälsa så stämmer inte de, jag är bättre, inte frisk.

Alla människor och ting som bor på den här planeten har bra och dåliga dagar och idag är det ingen bra dag för mig. Jag ville inte åka hem efter intervjun. Jag ville inte behöva diska, städa, se till så att djurens lådor var tagna och att Milon skulle få sin långpromenad. Jag ville bli 12 år igen. Bo hos mamma och pappa och bara vara deras dotter, ingen snart 26år vuxen kvinna.

Så det var det jag gjorde. Jag körde raka vägen hem till mamma och pappa. Hängde i deras nya soffa och åkte med dem på bomässan och var bara "dotter" för några timmar. Precis vad jag behövde.

Mässan kändes liten men mysig. Vi, eller ja mamma och pappa siktade in sig på godsaker och delikatesser och jag fick en massa gratisprylar, inte helt illa alltså. Jag menar hur fina är inte solglasögonen? Så snygga! Jag menar, reklamtrycket kan man ju faktiskt leva med.

Ikväll ska jag ligga i soffan med djuren, äta popcorn och försöka radera alla demoner ut ur huvudet och hoppas på att morgondagen blir till en mycket bättre dag.

Jag hoppas att just du fina människa som läser detta har haft en helt fantastisk dag.

Vad har du gjort?

Gillar

Kommentarer

Melanc
Melanc,
tråkigt att du haft sån otur. vi har haft en bra dag fast inte så mycket gjort
nouw.com/melanc
MissJohansson
MissJohansson,
Vad skönt att höra! Låter som en riktigt mysig dag! <3
nouw.com/missjohansson
Louise,
hoppas din kväll blev bättre ♥️
www.louisemjonsson.com
MissJohansson
MissJohansson,
Den känns allt lite bättre! Tack som frågar! <3
nouw.com/missjohansson
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Tråkigt när det blir sånna jobbiga dagar som man känner att man blir irriterad på.
Själv så har min dag varit ganska så lugn. Varit ute under kvällen å tagit bilder på solnedgång å så. Fick riktigt fina bilder ☺
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92