Skrivkramp.se

Jag känner mig verkligen inte mycket till bloggare dessa dagar, inspon och idéer som jag brukar ha överfyllt av på lager i huvudet har liksom svalnat något, kanske är det pga allt det nya som händer i mitt liv som jag kanske inte kan eller vill berätta om än.
Så det är därför bloggandet inte har blivit så aktivt dessa dagar, jag ska vara ärlig med er, jag skäms lite över hur dåliga blogginläggen har varit nu det senast. Det känns som att jag skriver för att skriva men inte vet vad jag ska skriva till er.

Jag vet att jag inte är skyldig att leverera perfekta inlägg varje dag eller hela tiden men min blogg, youtube, instagram, alla dessa sociala medier är verkligen mina ”internet bebisar”

Har du drabbats av skrivkramp någon gång? Hur har du gjort för att känna hur idéerna istället flödar efter en lite svacka?

Nu under eftermiddagen så har min syster varit på besök, hur mysigt? Så mysigt kan jag berätta för er och besöket blev ju inte sämre av att pappa kom hem med semlor, igen! Hur gott? Så vi satt där hela familjen med var sin semla, kaffe och pratade om livet, skrattade och bara var, bara familjen, inga pojkvänner eller vänner, bara vi i den närmaste kärnan. Så mysigt. Dem stunderna är verkligen underskattade!

Hoppas att just du har haft en superfin dag och för en mysig kväll.

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,

Åååh fasen så gött med semla då! Var ett tag sen ja åt det faktiskt. Själv har ja vart å handlat en sväng under tisdagen å sen var jag ut i snön å roa mig litte(finns en video uppe om det nu)😄😊👍

nouw.com/mittlivommig
Lene,

Skrivkramp drabbas vi alla av med jämna mellanrum. Tom hjärna liksom, vet inte vad man ska skriva om. Jag skriver mycket om mitt liv, min kamp med min fibromyalgi, familjen, min träning, livet i övrigt. Jag skriver det som faller mig in. De som gillar att läsa det är välkomna, de som inte vill slipper. Men visst får man skrivkramp och hjärnsläpp biland. Ha en fin dag. Kramar Lene

www.mingyllenesparv.blogspot.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92