"Skrytshow" - Det sker igen

Nyduschad och go sitter jag åter igen och känner en riktigt god känsla i hela mig efter ytligare en jättefin eftermiddag och kväll med min mamma och syster.

Idag så var dem ända planerna som jag hade för dagen att jobba och sedan äta middag hos mina föräldrar och precis så blev det. Middagen var gudomligt god och bestod utav ugnsstekt lax med kokt potatis och grönsaker som serverandes med en grön sallad och romsås ute på deras altan i eftermiddagsolen.

Och nej, jag hann inte ta någon magisk bild på denna magiska middag såklart eftersom att jag både var otroligt hungrig efter en dag på jobbet samt att tankarna var någon helt annanstans... men om vi fokuserar på laxen... ja! Den var precis lika god som den ser ut att vara!

Eftersom att vi har blivit bjudna på en sån där fantastisk sommarkväll här i Vänersborg igen ikväll så kände vi alla tre att vi inte vill avsluta eftermiddagen där efter att middagen var uppäten utan vi ville göra något mer... hitta på något, så när Elin knäckte idéen om att spela minigolf var jag och mamma inte långt efter att hänga på, sommaren varar ca 3 månader om året och varför skulle man inte utnyttja dessa kvällar till fullo även om man jobbar dagen efter? Så det var precis vad vi gjorde. Vi satte oss i bilen och åkte till Ursands Camping, redo för att spela ett parti minigolf och bara njuta av en härlig sommarkväll.
När vi väl kommer fram så ser vi priset och alla tre tittar på varandra och säger rakt ut i kör, nej, det är för dyrt... Men eftersom att vi ändå hade tagit oss ditt och kvällen fortfarande var ung och att vi hörde musik som spelades ifrån restaurangen så bestämde vi oss kort och spontant för att ta in något att dricka och bara fortsätta av njuta av kvällen istället.

Musiken som kom ifrån restaurangen var i själva verket ifrån Bert Karlssons lilla, ja... vad ska man kalla det, skryttimma? Biografitimma? och handlade om hur han har upptäckt, skapat och sparkat schlagerstjärnor genom tiderna och där emellan spelade han upp dem stora hitsen som "hans" artister hade framfört i schlagervärden och varför han valde just dessa mm.

Helt ärligt så var inte detta så kul. Musiken var hög, Bert var trist och skrytsam att lyssna på och vi kunde verkligen inte göra annat än att ofrivilligt lyssna vidare på "showen", dricka upp vårt vin och försöka kommunicera med varandra genom att mima och göra rörelser åt varandra som i slutändan slutade i ett skrattanfall, men trotts allt "skryt" så blev det en riktigt mysig kväll.

Jag hoppas att du har haft en jättefin dag!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Åh så mysigt!! Alltså mums vad laxen såg god ut 😍
nouw.com/emmamehrali
Marie,
Lax är ju så gott och den såg ut att vara så god också, nom nom
sweetwords.se
happyM
happyM,
Åhhh gud vad gott med lax!!! Blev så himla sugen nu jag med hihi ❤️ kram
nouw.com/happym
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92