Skulle kunna ge honom allt!

Tänk att även denna dagen snart når sitt slut och jag sitter nu i soffan och njuter av mitt hem, det blev såå mysigt, alla stjärnor, ljusen, pyntet, myset, ALLT! Jag bara njuter.

Vi kom precis hem ifrån en helt fantastisk kväll ute på stan med några vänner till oss, vi har ätit och druckit så gott, skrattat i mängder och haft en helt fantastisk kväll! Johan fyller 30 år nu på måndag så ikväll överraskade vi honom med detta med vänner som tyvärr inte kan medverka när han faktiskt fyller. Johan blev så glad och det gör mig så glad, hade jag kunnat ge honom allt och lite till hade jag gjort det, jag är verkligen galen i honom!


Nu ska jag sätta igång en riktigt bra julfilm, hälla upp ett glas julmust från igår och bara njuta. Mer bilder på allt fix får ni imorgon men visst ser det mysigt ut?

Gillar

Kommentarer

Michelle ,
Lexochlogan
Lexochlogan,
Så kul att få upp lite pynt, här håller vi på förgyllt att få hemmet pyntat. Mysigt med middag tillsammans, lite lyxigt ❤️
nouw.com/lexochlogan
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92