Slipp Måndagsångesten

Inte för att jag har någon som helst ångest över min första dag på nya jobbet imorgon men om jag tittar åt höger så sitter en man som inte är lika taggad på att starta upp en ny vecka om man säger så och därför tänker jag ge mina tre bästa tips på hur det känns lite bättre för honom och kanske även för dig imorgon.

3 tips-Slipp måndagångest 

1. En morot.
Lägg in en morot till dig själv för att få dagen att gå lite fortare. Att ha en "bonus" lindrar måndagsångest och du har någonting att se fram emot såsom en extra god bit mat till middagen eller ett glas bubbel.

2. Skönt avslut.
Avsluta söndagen på ett härligt sätt. Tappa upp ett bad, lägg en ansiktsmask eller sätt på en riktigt bra film under en mysig filt med något extra gott snacks eller ta en promenad, träffa en vän. Avsluta dagen på bästa sätt som just DU mår bra av.

3. Godmorgon.
Ta en riktigt god morgon, inte bara att säga det högt utan gör måndagsmorgonen till den bästa morgonen i veckan. Ställ klockan lite tidigare, koka en extra god kopp kaffe, lyxa till frukosten & lyssna på din favoritmusik/ podd när du gör dig iordning för dagen och stressa inte. En god morgon ger en härlig start på dagen och ångesten över att en ny vecka har börjat är som bortblåst.

Detta är något som jag verkligen tror på och gör när jag har en jobbig känsla inför att en ny vecka ska ta sin början.

Gör det som du mår bra av utan stress, jobbiga tankar och måsten, starta veckan så som du vill att veckan ska fortsätta och tillslut avslutas.

Vad gör du för att slippa måndagsångesten?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92