Slutkörd

Jag fick nästan en lättare chock när jag tittade på klockan och såg att den bara visade lite över nio. Jag är totalt slutkörd nu ikväll. Min plan var att plugga minst en timma till men jag orkar inte. Ögonen går i kors och det spelar ingen roll hur många gånger jag läser ett stycke och ska renskriva det för bokstäverna hamnar liksom i fel ordning. Hur skall detta egentligen sluta? Jag ljuger för er om jag säger att jag känner mig lugn inför denna tenta, för det gör jag verkligen inte... hur ska jag få in allt på lite mer än en vecka. Det kommer nog att gå bra. Det är ett jätteintressant ämne men just nu känns det helt hopplöst.

I vilket fall. Dagen börjar lida mot sitt slut och jag har faktiskt varit duktig och gjort det som jag har velat göra idag, skönt va? Dock behöver lägenheten städas och köket diskas men det får jag ta en annan gång, ibland får mitt inre städ skrikande monster försöka att ta dämpas ner av annat även om det är sjukt svårt! Jag vill ha ordning och reda, städat och fint i mitt hem för att jag skall kunna få den där "lugna" känslan inom mig, galet va? Även om jag inte tror att jag är själv om detta precis.

I övrigt så har jag inte gjort mer än att svara på mejl, jobbat lite och lagat mat, Hallstroganoff med ris toppat med persilja, så otroligt gott.
Eftersom att jag är vegetarian så äter inte jag falukorv eller vanlig korv som man brukar ha i stroganoff så jag gör den med halloumi istället och det mina vänner är nog min favorit "mitt i veckan" rät, så enkelt och såå gott, något jag varmt kan rekommendera.

Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova. Vila upp hjärnan inför morgondagen.

Hoppas att du har haft en fin dag.

Gillar

Kommentarer

aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,
Vad pluggar du för något? 😃
nouw.com/aliciaklerkefors
MissJohansson
MissJohansson,
Jag läser till tandsköterska 😊
nouw.com/missjohansson
dearstress
dearstress,
Det är så gott!
nouw.com/dearstress
MissJohansson
MissJohansson,
MUMS! 😃 Eller hur!
nouw.com/missjohansson
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Sån där halloumi ost är ju rätt gött MEN jag ogillar ljudet när man tuggar på sån ost då det låter som man tuggar på frigolit(tänker på gnissel ljudet) ryser i kroppen på mig av det ljudet lixom typ lite heh.
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Stecker du osten lite till så försvinner det där gnislet, jag var lika dan förut.
nouw.com/missjohansson
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Jaha ok jag får testa det nån gång då.. meb "smälter" inte sån ost om man steker den??!🤔😕
nouw.com/mittlivommig
MikaelaDahl
MikaelaDahl,
Åh vad smarrigt med hallstroganof!!
nouw.com/mikaeladahl
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92