Alla är inte bra på allting

Sitter nu ikväll framför datorn med en stor kopp te framför lite serier när jag kollar runt på mina olika kommentarer både här på bloggen men framför allt på youtube och förstår att folk har ett otroligt stort intresse i hur jag sminkar mig. Förstå mig rätt. Jag bryr mig inte. Men jag kan inte låta bli att tänka tanken, varför bryr sig folk? Jag är absolut inget proffs när det gäller att sminka eller "fashion" men jag tycker att det är kul, jag har ett starkt intresse för det och ibland så vill jag göra allt lite crazy bara för att jag kan, eller gör den där sotade sminkning lite extra sotig, jag gör det som jag känner för och levererar sedan det jag känner för att leverera.

Varför bryr man sig och tar så illa upp när en person inte sminkar sig på ett sätt som en annan person vill? Tycker jag att jag har gjort en snygg sminkning så måste ju jag få tycka att det är snyggt? Vill jag lägga en crazy sminkning i en video så måste ju jag få göra det?

Jag får inte mycket hat, jag får hat men det är absolut inte mycket och då är ca 92% av dessa kommentarer om mitt smink... Jag förstår inte grejen? Alla är inte bra på allting och jag är då inte bra på tex smink. Att jag som 25åring ska få kommentarer om att jag "borde kunna sminka mig eftersom att jag är en vuxen kvinna" när jag från första början kanske var supernöjd med just den sminkningen i den videon. Alla är vi olika och alla är vi olika bra på olika saker så jag förstår inte hur en sån sak som smink ska trigga till hat?

Jag är absolut inget proffs på smink och hur man applicerar, teknik mm men jag tycker att det är kul och det måste ju få vara det viktigaste. Att jag gillar smink och att jag jobbar/övar på att bli bättre? Jag blir lätt tokig, inte för att jag bryr mig om folk hur tycker jag ser ful eller hemsk ut, utan att man känner ett tvång inom sig om att man bara måste slänga iväg en kommentar om hur jag ser ut/lägger mitt smink.

Jag blir nyfiken, vad tycker ni? Vad har ni för tankar om detta? Eller är det jag som är lite för känslig och bara behöver få skriva av mig om just detta. Varför får vi inte vara dem vi är med både brister som styrkor.

Gillar

Kommentarer

Karl_DUeMe
Karl_DUeMe,
Nu är inte smink mitt ess i rockärmen. Men nu när jag ändå läste det här kan jag bara säga att du verkligen inte borde bry dig. Du har inte gjort något fel utan det ligger hos folket som sprider elaka kommentarer. Tycker du det är kul ska du bara köra på. Du får använda tunnelseende och vara den större människan.
nouw.com/karl_dueme
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Jag är inte heller super bra på smink. Ändå fick ja tips för längesen från en tjej som undrar om ja kunde göra en smink video när ja ska sminka mig i starka liknande neon färger för den personen tror ja skulle passa i det.😮😕 de fåtal ggr jah t.ex använder ögonskugga ä bara när jag ska ut med vänner å partaya typ, inte annars. Jag tycker du är fin som du är å du har ju såklart ditt eget sätt att sminka dig på. Jag håller verkligen med dig om det där att alla kan inte vara bra på allt. Å ditt sätt jag sett i nån video som du sminkat dig på tyckte jag var väldigt fint ändå.☺😉👍😊 jag önskar själv att jag oxå var bra på att sminka mig snyggt men det är ja inte.. Jag har oxå mitt eget sätt å sminka mig på så. ☺
nouw.com/mittlivommig
Pink Ruby,
Det kommer alltid finnas något som folk stör sig på hur man än gör. Kör ditt race så länge du trivs. Jag själv bryr mig inte det minsta om ytliga kommentarer. Jag bara tänker för mig själv, att den enda som jag behöver se snygg ut för är min man. Så om nån annan tycker jag är ful eller vad som så bara rycker jag på axlarna och tänker... Sicken tur du att du aldrig kommer ligga med mig, för så länge som det inte finns en chans i världen att vi nånsin kommer hamna i säng så har jag inget behov av att du ska tycka att jag ser attraktiv ut. Så tänk lite mer så så blir dessa kommentarer mycket lättare att hantera.😄
www.youtube.com/channel/UCHyLT4jQ9JVNvIZ3P
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92