SNÄLLA LÄS DETTA!

Detta inlägg kan ses som reklam för världsnaturfonden

"Ingen kan gör allt men alla kan göra något"

Något som jag kanske inte har berättat och lyft upp så mycket här på bloggen eller i mina sociala medier tidigare är hur mycket jag brinner för miljö, djur och natur. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte ens varför? Varför har jag inte delat med mig om mina känslor och hur jag ser på saker och ting på sociala medier där det kanske är någon som ser, håller med eller får en ögonöppnare men det har jag inte gjort, visst är det konstigt?

Den 30 Mars 2019 så är det Earth Hour som gäller och vi ska tillsammans under en hel timma släcka lamporna klockan 20.30 för att göra någonting för att hjälpa vår planet som sakta går under.
Ingen kan göra allt med alla kan göra något. Hjälp vår planet att bli bättre genom att stötta #earthour

Jag har startat en insamling på världsnaturfondens hemsida i förmån för Earth Hour och planeten. Alla bidrag är välkomna och det finns inget som är för litet eller för stort. Vill du hjälpa till genom att skänka 1kr så gör det så mycket mer än att ingen skänker någonting. Jag tänker fortsätta kämpa för planeten, djuren och naturen för tillsammans är vi en. We Are One.

Kom direkt till min insamling genom att klicka HÄR!
Läs mer om wwf arbete runt om i världen, hur du blir fadder eller om du vill veta mer earth hour på deras hemsida som du hittar HÄR!

Nu hjälper vi planeten tillsammans!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

freedomfights
freedomfights,
Såg på fb om en man som inte vill ha barn för rädda miljön
nouw.com/freedomfights
MissJohansson
MissJohansson,
Oj! Det har jag aldrig hört om förut.
nouw.com/missjohansson
freedomfights
freedomfights,
Läs gärna mitt senaste inlägg 🙂
nouw.com/freedomfights
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92