SNUSKLISA

Ni ska bara veta hur mycket jag skäms över att åter igen gör ett inlägg om mitt stökiga rum, jag menar, här går jag runt och pratar och skriver att jag...
"Vill att var sak har sin plats. Jag är en lite lätt pedant. Jag städar jämt för att jag mår dåligt när det är stökigt omkring mig, jag kan inte slappna av ec."
Men precis som Monica i Friends så har nog även jag haft ett utrymme som jag inte har vetat vad jag ska göra med det och på så sätt utnyttjat rummet till en avlastningsplats istället.
Rummet jag pratar om som jag har försökt att ignorera så mycket det bara går är nämligen mitt rum, AKA kaosrummet.

När vi flyttade hit i mitten av Mars i år så såg jag verkligen fram emot att ha mitt egna rum med mina egna saker som jag skulle få inreda precis så som jag ville utan att Johan kunde säga varken Bu eller bä, men någonting gick otroligt fel på vägen.
Så hör om dagen fick jag nog och bestämde mig för att nu skall jag göra iordning rummet!
1. För att jag inte tål tanken av att det finns en nya i vår lägenhet som ser ut som ett bombnedslag.
2. Jag vill få tillbaka mitt rum, börja om från början
3. För att lugnet i mig efter att lägenheten är städad och fin skall gälla hela lägenheten och inte allt utom mitt rum.

Jag vet, jag är rätt galen när det gäller det här...

Förstår ni min panik? När jag satte mig och rensade i detta berg av kläder, påsar, och skoluppgifter så hittade jag till och med vår packning som vi hade när vi reste iväg till mina föräldrars husvagn i somras...Underkläder, kläder och skit ifrån en resa som vi gjorde för flera månader sen låg och väntade på att bli upp-packat, fy jag verkligen ryser av tanken!
Förstår ni vilken gigantisk snusklisa jag egentligen (även om jag inte vill vara eller vill erkänna det för er) är?

Så här såg det ut när jag var klar med det första "röjet" lite mer ordning.

Före- Mitten- Resultatet

Efter ett glas vin som sällskap så blev jag tillslut helt klar med allt i fredagskväll och har sedan dess haft en lugn och härlig känsla i hela kroppen. Nu är det verkligen fint och allt är i sin ordning, precis som jag vill ha det och jag känner för första gången att detta är mitt rum. Mitt egna rum, som jag får inreda precis hur jag vill.

AND I LOVE IT!

Nöjd, Nöjd, Nöjd!

Mitt rum/kontor/ pluggyta är klar och jag hoppas att detta blev sista gången jag gjorde ett inlägg som börjar med bilder i kaos på detta rummet igen!
Så nu till min fråga till dig, vad är du? Vill du som jag ha det städat och fint eller bryr du dig egentligen inte?

Jag hoppas att ni har haft en jättefin dag!

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Jösses vad rummet så stökigt ut men det blev ju jättefint😊 Jag mår inte heller bra när det är massa stök så förstår paniken verkligen 😕
nouw.com/amandizan
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Ojoj då ja det va väldigt stökigt det rummet å så mkt saker😮🙊🙈 förstår om du inte tycker det va så kul att det vart så stökigt men härligt att du till slut fick rummet iordning å uppstädat till slut iallafall.🙂😉👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92