Söndagspepp

"Lets make this sunday great!"

Godmorgon mina vänner!

En ny söndag är här och varför inte sätta ribban högt direkt för denna dag istället för att känna någon eventuell ångest eller dep över att det imorgon för dem flesta är tillbaka till verkligheten som gäller. Så gör dig redo för ett inlägg full av pepp, motivation och tips till denna härliga söndag.

Starta dagen med ett leende på läpparna

Morgonens första sekunder och minuter sätter grunden för hur din dag kommer att se ut så starta dagen med ett leende och berätta något positivt för dig själv. Detta kan vara allt ifrån "Detta ska bli en fantastisk dag med ett positivt tänkande och utförande" eller "Godmorgon, fy f*n vad jag är bra, snygga och fantastisk på allt jag gör" Jag vet att detta kan kännas otroligt svårt eller till och med flummigt men tro mig, det gör så otroligt mycket mer än vad man kan tro och det sätter grunden för en fantastisk dag.

Favorit till frukost, lunch eller middag.

Istället för att direkt satsa på en snabb och enkel måltid idag så lyxa till det, unna dig en lång och god frukost eller varför inte din favoriträtt till lunch eller middag? På detta sätt får du njuta fullt ut över alla dagens måltider samt att du eventuellt får en gudomlig matlåda med dig till jobbet imorgon om det skulle bli något över.

Detta är något som jag och J verkligen har tagit tillvara på när det kommer till söndagarna och det fungerar verkligen, sätt lyx på helgen och ta med lite lyx i lunchlådan dagen efter, det blir alltså en win,win situation.

Gör dagen till din

För att slippa just söndagsångest eller stress så boka bara in saker som du mår bra av. Vill du ha en heldag off där du inte gör något annat än att ligga i soffan, gör då det utan dåligt samvete. Älskar du att träffa dina vänner, träffa dina vänner.

Det jag vill säga med detta är du ska planera in denna dagen med bara sånt som du mår bra av och som ger dig positiv energi. Gör dagen till bara din och skit i vad andra tycker eller tänker. En dag i soffan framför Netflix kan ibland vara något av det bästa som.

Boka in en spakväll

Om du har följt mig ett tag så vet du att jag älskar spa, hemma som bortrest så söndagar har blivit till min egna lilla spa dag då jag ger mig själv det där lilla extra. Tappa upp ett bad eller ta en lång varm (eller kanske ljummen nu i denna värmen) dusch med tända ljus, din favoritspellista eller kanske en serie och avsluta allt med en ansiktsmask och kanske en kopp te.

Detta är min egna lilla rutin som jag i stort sätt gör året runt med undantag under högsommaren, då kör jag bara på ansiktsmasken och allt för att varva ner och bara unna mig själv en skön kväll innan en ny arbetsvecka drar igång.

Musik på repit

Detta är kanske inte för alla men något som peppar mig är musik och just nu så är det två låtar som jag lyssnar på dygnet runt eller i vilket fall när jag väl lyssnar på musik. Musik är för mig ren njutning för kropp och själ och jag skulle inte vara den person jag är idag om det inte vore för just musiken så spela dina favoritlåtar på repit och bara njut av dagen. Ta bort alla måsten och fokusera på vad DU mår bra av.

Mina två favoriter just nu.

Jag önskar dig en fantastisk söndag!

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Tack för peppen idag 🙏
nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Självklart fina du! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92