Spara 1500kr i månaden!

Jag är i chock! Jag och Johan är nu helt och hållet inställda på att vi inom kort vill flytta. Hur, var och när vet vi inte men vi vet att vi vill flytta inom en snar framtid. Det vi också vet är att det kostar pengar. Det är egentligen ingen hemlighet men planen är att detta ska vara vårt sista "hyres"objekt på obestämd framtid och att vårt nästa boende ska vara något som vi äger. Något som vi har köpt oavsett om det blir en bostadsrätt eller villa.

För att göra en lång historia kort så gick jag igenom olika kostnader som vi har liggandes för att se vad vi kunde säga upp och hur mycket vi faktiskt kan spara på det... summan gav mig en chock och kaffet i halsen. Totalt så spara vi nu ca 1500kr / månaden. Alltså 1500kr... det är rätt mycket. I vilket fall för en tandsköterska som mig som i dagens läge är mammaledig...

Nu har jag sagt upp allt! Netflix, viaplay, blommor, mitt älskade glossybox m.m. Du vet... alla dem där abonomangen som du aktiverar, har aktivt och betalar för varje månad men egentligen inte använder. Dock så vred det sig i magen när jag tryckte bort prenumerationen för Glossybox... Men nu blir vi 1500kr rikare varje månad och jag kan snart börja känna doften av dem nybakade dadelkanelbullarna ifrån vårt första ägda boende. Jag längtar.

Men av ren nyfikenhet så måste jag ta upp frågan... har du/ ni som jag och min sambo igång en massa olika abonnemang och prenumerationer på olika tjänster, appar och streaming som ni egentligen kanske inte använder fullt ut men har aktivt igång?

Hoppas du får en fortsatt fin dag nu!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92