Spontan fransförlängning

Min dag blev inte riktigt som jag hade planerat den.
Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så var mina planer att städa lite, dricka kaffe och ta det otroligt lugnt men så blev det inte riktigt...

Jag har (som många andra) en Facebook profil. Jag sitter inte alls på Facebook lika mycket nu som tidigare men jag ska inte ljuga jag är allt inne där minst två gånger om dagen och så var det även nu på morgonen. Jag sitter som vanligt och kickar runt lite på denna enorma plattform som verkligen har allt och lite till när jag får syn på en annons där dem söker modeller till på lördag för en fransförlängning som skall göras av en elev. Kul! Tänker jag som alltid har velat göra en fransförlängning men aldrig riktigt velat lägga dem pengarna på att genomföra det, det kosta ju. Jag kollade upp vad man behövde göra för att anmäla sig, skickade iväg smset med bilderna på mitt ansikte och höll tummarna lite extra hårt, visst hade det varit fantastiskt att äntligen få mina fransar men också vilket bra material till min vlogg! När man är som jag, inne i youtube träsket så går det inte att inte tänka steget före, vad ska jag göra på lördag, vad händer i vloggen egentligen?Så om jag skulle få bli fransmodel, få besöka en salong och få bli riktigt bortskämd, vilket material.

Jag han precis tänka tanken innan det plingade till i telefonen med en förfrågan om jag kunde ställa upp idag istället och på direkten. Det ända jag tänkte var JA! Vad kul! Jag slängde ifrån mig allt jag hade och rusade in i sovrummet för att ta på mig några andra kläder en mjukiskläder, kammade igenom håret och drog mig in mot stan.
När jag kom ditt så fick jag reda på att detta skulle ta ca 3h att genomföra, jisses! Tänkte jag och la mig ner på britsen, det var så skönt, jag blev verkligen omhändertagen på bästa sätt. Eleven som gjorde mina fransar var så proffsig och under hela tiden spelades lugn och skön musik i bakgrunden så skulle det inte vara för att det var hantverkare i rummet bredvid så hade jag lätt somnat men allt bankande och borrande gjorde sig påmind att man hela tiden var vaken.

Jag har alltså aldrig gjort någon förlängning på mina fransar tidigare och idag fick jag det och jag är sååå nöjd med resultatet så detta kommer jag absolut att göra om.

Före och efterbilder så nöjd, tänk att imorgon när jag vaknar så vaknar jag sminkad love it!!

Gillar

Kommentarer

Bergs
Bergs,
Tjusigt! 😃😃
nouw.com/bergs
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack! Jag är jättenöjd 😊
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92