Spontant när det är som bäst

Igår när det åter igen regnade och vi bjöds på moln och en mörk dag utan en enda skymt av solsken så trodde jag att dagen i sig skulle bli precis som vädret grå med en liten smula hopp i form av en sallad med min fina vän A i Uddevalla men tänk vad fel jag hade.

Dagen som gick i färgen grå slutade i färgen gul eller rosé, en färg som gör att hjärtat pumpar av glädje och smilgropar som knappt går att sudda bort.

När klockan närmade sig halv fyra satte jag och bubblan oss i bilen för att åka ut till Uddevalla för att möta min fina vän A. A är precis som jag gravid och det skiljer inte mer än 1 vecka mellan våra Bf datum vilket gör det hela extra spännande. Tänk att få dela en graviditet med en utav sina närmaste vänner, literly... i love it. Timmarna sprang iväg och samtalen lika så och salladen smakade gudomligt. Ett par helt perfekta timmar med världens finaste A, helt enkelt.

När jag och A sen sa hejdå så ville jag inte åka hem, varför sitta hemma och dega i en lägenhet när J var upptagen på annat håll så jag åkte istället hem till mina föräldrar och hängde där i ytterligare någon timma innan jag och mamma lite spontant åkte och besökte min lillasyster som passar min andra lillasysters lägenhet och katter (hängde ni med nu?) med lite frukt och andra godsaker och allt blev till världens mysigaste kväll.

Vi spelade spel, skrattade, åt gott och bara njöt av varandras sällskap tills klockan var långt efter elva. Spontant när det är som bäst helt enkelt.

Jag tror att det är just dessa gråa dagar som sen blir till en helt perfekt dag som man lever på lite längre. Tror inte du?

Jag hoppas att du har haft en fantastisk dag!

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Men åh vilken dröm att få vara gravid samtidigt som en nära vän! Stort grattis och ta hand om dig <3
nouw.com/fridachristinas
MissJohansson
MissJohansson,
Ja det är verkligen supermysigt! Tack snälla du och desamma till dig! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92