Spontant när det är som bäst

Igår så bestämde sig hela familjen för en spontan middag på stan. Min yngsta syster Elin har nämligen börjat jobba på hamnmagasinet i Trollhättan så vad passade då bättre än att ha en familjemiddag där med värdens finaste servitris?

Maten var i vilket fall magisk. Vi beställde in en chark planka till förrätt som jag, J, mamma & pappa delade på, eller ja, eftersom att jag verken äter kött, oliver eller vissa ostar så mumsade jag på en av ostarna, marmeladen, frukten och bröden och det klagade jag verkligen inte på!

Till huvudrätt beställde jag in en vegetarisk pasta med friterad halloumi, grön pesto, sockerärtor och cocktailtomater och det var på riktigt något av dem godaste pasta rätterna jag har ätit i hela mitt liv. Finns det någon benämning för matorgasm så är det precis det ordet jag vill använda för att beskriva denna maträtt.

Vi satt kvar tills dem stängde och väntade ut Elin innan vi åkte hem och var inte hemma förs klockan var efter midnatt. Det var verkligen en supermysig och så lyckad kväll. Spontant när det är som bäst helt enkelt.


Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vilken super mysig kväll ni hade 😊 det där såg ju väldigt gott ut 😊.. snällt att ni väntade in din syster tills hon slutat 😀
nouw.com/2barnsmammaochfru
MissJohansson
MissJohansson,
Ja det var verkligen magiskt. Självklart gjorde vi det. Även om det inte kändes som det. haha !
nouw.com/missjohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,
Så mycket gott och pastan lät magisk, vilken mysig familje kväll 🤗
nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Den var verkligen magisk! Det var verkligen ljuvligt!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92