Skynda att fynda!!

This Post is adlinks from Adviral

I samarbete med iDeal of Sweden.

Det är helt galet! Black Friday bara fortsätter och jobbar sig vidare och vidare! Galet kul! Tänk att idag är det lördag men du kan fortfarande shoppa som om det vore fredag, spännande det där alltså...Tycker inte ni det?

Jag har som ni kan förstå suttit mycket vid datorn nu dessa dagar och spanat runt bland alla galna erbjudanden och tyvärr shoppat lite för mycket kanske, bland annat så hamnade jag på Ideal Of Sweden! och med stora bokstäver kommer jag nu skriva ÄNTLIGEN! Klicka HÄR för att komma till drömmen för alla mobiler där ute.

Jag bytte telefon nu för inte så länge sedan ifrån en Iphone 6s- Iphone8. Skalen ifrån min förra Iphone fungerar fortfarande storleksmässigt men ja, om man säger så här, jag måste ta bort skalet om jag ska kunna ta fina bilder, skalet täcker liksom kameran, så sjukt trist men sant, så för att komma fram ditt jag ville komma med detta inlägg är att jag äntligen har kunnat shoppa lite skal som inte täcker kameran och samtidigt är sjukt snygga! Jag menar, jag vill ha samtliga!

Dessa klickade jag hem till mig precis och hålla i er nu 50% rabatt på ALLT till och med måndag (den 27/11-17) Jag ramlade nästan av stolen när jag såg detta kapp.

Hur snygga? Så snygga och roliga. Man blir glad när man tittar på dem.
Älskar när det är färg men samtidigt håller sig stilrent. Love it

Marmor, jag älskar marmor, jag vill ha marmor på allt! Och när jag såg denna söta och så snygga laddar sladd (för det kan man kalla den va) Så var det första jag tänkte VILL HA! Hade inte min sambo hejdat mig att gå ytligare ett steg in i marmorens världen så hade jag banni mig slagit till, för hur snygg är den inte? Tänk er att ni matchar ett marmor skall med den laddnings sladden? Alltså, ser ni det framför er? SÅ SNYGGT! Man kommer ju vilja ladda telefonen jämt!

Klicka HÄR om ni vill klicka er in på deras hemsida själva och hitta just din favorit.
Varför är man inte miljonär?

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Ja dom med gröna bladen va snygga ☺😉 lite djungel/palm stil i den nästan 😊
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Så stilrent men samtidigt snyggt! Me like it! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92