Star Strucked!

Alltså wow! Nu blev jag sådär busigt fnittrig av en sak som för många andra skulle klassas som en "skitsak" men för mig är såå cool!

Vi tar det från början.
Som ni vet vid detta laget så är jag ett stort och äkta, med en stark betoning på ÄKTA ,realityfan och tittar mer än gärna på reality om och om igen. Jag vet egentligen inte varför jag tycker om att följa visa människors liv och deras vardag men av någon anledning gör jag det and I love ti!
Någon bättre förklaring finns det faktiskt inte.

I vilket fall...
Den första riktigt ordentliga realityserien som jag började att följa slaviskt var "Svenska Hollywoodfruar" som snabbt gick in i mitt reality hjärta för att stanna. Jag har mina favoriter, mina mindre favoriter och dem som jag egentligen inte vill ska vara med i programmet men en av mina favoriter Margareta Svensson Riggs som medverkade i säsong 5, jag vet inte riktigt varför men det var någonting med hennes sätt att vara, föra sig framför kameran och hennes personlighet som verkligen grep tag i mig (och som fortfarande hoppas och håller alla tummar på att hon snart vill vara med igen). Margareta verkar vara en så fantastisk person och att hon dessutom är musiker och gift med en av världens bästa sångpedagoger är ju helt underbart!

Okej nu ska jag komma till saken som, som sagt inte kanske är en så stor grej för dig men för mig... nu kommer det...En av mina favoriter ifrån realityserien Svenska Hollywoodfruar mm har gillat flera av mina bilder på instagram och ska jag vara ärlig med er så är jag rätt så jättemycket starstrucked, jag vet verkligen inte varför men jag kan inte sluta fnittra, för tänk. Hon. En favorit och förebild för mig har sätt några av mina bilder på instagram och tryckt på gillaknappen! Det är så galet för egentligen så är detta en vanlig människa som gillar en bild hon ser på en social media men för mig är det så mycket större. Wow!

Starstrucked över internet helt enkelt! Konstigt men sant. Tänk vad en litet lätt knapptryck kan göra.

Har du blivit som jag sådär fnissigt starstrucked över någon händelse någon gång? Kanske har du sprungit på en stor favorit/ idol/ förebild för dig eller har du som jag blivit lite starstrucked över internet?

För om sanningen ska fram så jag känner mig nästan lite töntig som sitter här och inte kan kontrollera mina fingrar på tangetbordet för att denna lilla händelse har skett. Detta gjorde min dag så otroligt mycket bättre och då var den redan otroligt bra innan dess.


Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Nej vad roligt!! Jag hade blivit likadan haha kram ❤️
nouw.com/emmamehrali
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Men shit! Vad roligt och kan tänka mig att du blev star strucked! Kram
nouw.com/emmeliesehlin
Michelle ,
Va kul att hon gillade ditt inlägg 😊 sånt e ju så roligt 😊
michellefrandell.blogg.se
linndossing
linndossing,
Förstår 100% vad du menar, blir också starstrucked av såna saker! Kram
nouw.com/linndossing
amandalarssons
amandalarssons,
Men åh vad roligt! 😃
nouw.com/amandalarssons
happyM
happyM,
Men nej du är inte töntig!! Det är ju så himla kul att få känna så!!! ❤️❤️
nouw.com/happym
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92