Still Alive

Hej mina vänner!

Det var ett litet tag sen sist. Har jag ens bloggat i år?
Det har som under mina tidigare bloggpauser vart lite väl mycket i mitt liv under en intensiv kort tid och det har gjort att jag inte har orkat sitta någonting med något som heter "sociala medier" jag har knappt uppdaterat min instagram eller snapchat, när hände det?
Ska jag vara ärlig så har verkligen all min vakna tid vart med fokus på skolan med tentor och praktik, det går bra men det tar tid och det känns i kroppen så ibland behöver man väl helt enkelt bara sätta stopp för allt under en månads tid och bara låta det vara.

I vilket fall.

Idag så är det fredagen den 22 Februari och jag sitter vid datorn och kollar runt lite innan jag ska ta och städa lite här hemma, innan jag ska sätta mig med lite skolarbete och kaffe för att ikväll åka med mamma till Landvetter för att hämta hem min älskade lilla syster som kommer hem från Piteå i några dagar. Förstår ni hur mycket jag längtar tills jag får hålla om henne igen? Min lilla gosegris som dock blir 20 år i Augusti men vad gör det, för min kommer hon alltid att vara min lilla, lilla syster.

Hoppas att ni har en fin dag.


Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Men hej kompis! Kul att se dig här igen 😊 Underbart att få hem syster i några dagar <3
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Hej! 😃❤️ Desamma! Verkligen! Ska bli så kul!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92