Stolt över mig själv

Godkväll mina vänner! Hur mår ni?

Jag sitter faktiskt nyduschad och lyxar till det med ett glas julmust framför lite serier och ska göra klart det sista på morgondagens video.
Nu under dagen måste jag säga att jag är otroligt stolt över mig själv, jag har gjort allt som jag ville få gjort idag plus lite till och jag känner mig helt lugn. Hade detta varit för ett år sen så hade jag kanske klarat av att göra en av dessa saker, inte alls hela listan och om jag hade genomfört hela listan så hade jag varit totalt slutkörd i minst två dagar efter det, men där är jag inte längre! Vilken känsla, men vilken tid det har tagit! Jag är verkligen stolt!

I vilket fall.
Jag kom precis hem, eller ja, för en liten stund sen hem ifrån min fina vän som bor på andra sidan gatan efter en mysig te och toast kväll. Vi har tjatat i några timmar, ätit gott och druckit riktigt gott te. U är min allra äldsta och bästa vän. En vän som jag kan prata om allt och lite till med.
En riktigt fin kväll har det i vilket fall varit.

Jag hoppas att ni har haft en riktigt fin dag!

Och glöm inte att kolla in dagens "lucka" på youtube, när ni får följa med mig på konsert med Joyvice! Hur kul?

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Hoppas att du får en fin onsdag imorgon! Kram
nouw.com/malinkirstine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Du är ju bara SÅ himla grym fining <33
nouw.com/matildaberlin
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92