Festen är räddad

This Post contains adlinks from Adviral

Videon är klar och uppladdad, miniatyrbilden är klar och allt är klart på datorn för idag, typ, jag har några mejl kvar att skicka och svara på men annars så är det lugnet i mig som skall komma fram.

Jag har nu en längre tid varit ute efter en svart festklänning. En fin men ändå stilren. Vi går på fredag in i december, festens månad, om vi ska vara ärliga, i vilket fall för mig. Min sambo fyller år, jul, nyår, lucia, examen för min syster mm och jag känner inte att jag har någon passande och fin klänning för dessa tillfällen förs nu.

När allt med youtube var klart så råkade jag klicka in på nätet med sökordet "festklänning" och jag har hittat den! Den är helt perfekt, precis vad jag ville ha och precis vad jag har föreställt mig att den skulle vara och för ett riktigt bra pris på Cubus


Jag har verkligen fastnat för volanger, små som stora, stilrena som överdrivna, jag tycker att det är så sjukt snyggt. Och hur fin är inte den här klänningen som jag precis klickade hem på Cubus? Så fin! Jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att den är lika fin på mig som på bilden, annars blir jag ledsen, igen.

Men när man väl är inne på Cubus.se och har hittat en superfin klänning så kan man ju inte låta bli och kolla ifall dem har något bra pris på mina favorit mjuksset och vet ni, det har dem! Jag äger redan en ljusrosa och jag älskar den! Så mjuk, mysig och snygg, visst känner man sig nästan som Gaby i Desperate Housewives, det gör nästan jag med den ända skillnaden att jag är något större än hon, hehe, så denna gången fick det bli ett mörkblått set, så fint eller vad tycker ni?

Jag kan verkligen se det framför mig, mysiga kvällar i soffan framför en mysig julfilm iklädd detta set, hur mysigt hade inte det varit? SÅ MYSIGT! Så mina vänner! Älskar ni som jag snygga kläder och för ett bra pris så tryck HÄR för att kolla in Cubus sortiment.
Jag är så nöjd med mitt köp och hoppas verkligen att det hinner komma innan fredag, det hade varit så bra! Lite snygg måste man ju vara när man ska fira sin man, eller hur?

Nu ska jag och Milon åka till skogen och träna lite.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92