Tacksamhet, Acceptans & Positivitet

Lifeupdate

Godmorgon!

Jag har nämnt hur mitt liv ser ut just nu lite snabbt och hastigt i ett inlägg här om dagen men jag känner ändå att jag bara måste få ut min känslor och tankar i skrift lite mer utförligt än med bara några få rader så varför inte tillägna detta inlägg till en liten lifeupdate, hur ser mitt liv ut just nu?

Idag så är det lördag och jag går in i vecka 31 (30+0) med min lilla bubbla. Dagen bjuder på strålande sol och dem sömnlösa nätterna har verkligen börjat göra sig påminda, det där om att man som gravid kan ha svårt att somna har i stort sätt varit ett mysterie för mig tills två dagar sen, värmen och osköna ställningar tar verkligen kol på mig.

Vad är nytt?

Sist jag egentligen satte mig ner och skrev om mitt liv och mina känslor var innan jag började jobba igen efter semestern. Då gick jag in med inställningen att jag skulle bita smärtan i hälarna, lägga på ett leende och jobba mina sista 35 arbetsdagar innan jag går på mammaledighet och ingenting skulle stoppa mig men så blev inte fallet, det fanns något som kunde stoppa mig och nu är jag sjukskriven, på heltid fram tills bubblan är här och jag kunde inte vara annat än enormt besviken. Jag såg så mycket fram emot att jobba på in i det sista och sen krama alla kollegor hejdå för att sen gå och bli mamma, visst är det fashinerande hur planer och tankar som man har föreställt sig under en längre tid bara kan falla ihop som ett ostadigt sandslott?


Utöver min sjukskrivning så har jag fått både kryckor och tens för att försöka få lindring av fogarna och det fungerar, jag avskyr mina kryckor och känner mig så handikappad och gammal med dem även om jag vet att dem är till för att hjälpa men tensen! Alltså kan vi ta två sekunder och bara ge dem till tensen! I JUST LOVE IT!

Så här hittar ni mig, i soffan med tens och ett par kryckor i hallen, heltidssjukskriven med en sparkande bubbla i magen och även om jag behöver acceptera att det inte blev som jag hade tänkt mig så får jag försöka njuta av tillvaron och längta lite till efter bubblan. Tacka gudarna för min älskade hobby med sociala medier! Jag hade på riktigt gått CRAZY om det inte vore för er, bloggen, youtube och instgram!

Så om det är någonting som jag verkligen har lärt mig utav allt detta är att tacksamhet, acceptans och positivitet är verkligen nyckelorden till en hälsosam livsstil, vardag och mående.

Önskar er en fantastisk dag!


Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
ja idag har det varit varmt 😊.. fina bilder
nouw.com/2barnsmammaochfru
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack snälla du! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92