Tacksamhetslistan

Jag är nu i vecka 33 (32+0) och jag har verkligen så mycket känslor i hela kroppen. Jag längtar så efter min lilla bubbla och vill bara att tiden ska springa iväg så att jag får komma till det där magiska ögonblicket då jag får träffa och se bubblan för första gången.

Dem senaste veckorna har jag verkligen gått in i mig själv för att njuta av stunden, göra sånt jag mår bra av och experimenterat något enormt med mina sociala medier och detta har lätt till att jag minst 1 gång om dagen stannar upp för att reflektera över vad jag är tacksam över just här och nu.

Min nya rutin

Jag är verkligen enormt tacksam över min nya rutin som jag har att skriva dagbok varje kväll innan jag går och lägger mig för att det ger mig verkligen så otroligt mycket. Jag får reflektera över dagen, se över vad som har varit bra, dåligt men med få ord och meningar. Det fungerar verkligen för mig och jag är så tacksam.

Bubblan

En självklar punkt på min tacksamhetslista är självklart min lilla bubbla i magen. Jag är verkligen så tacksam över att vi snart blir föräldrar. Jag är så tacksam över alla rörelser och sparkar och jag är så otroligt nyfiken på vem det är som finns där inne. Vem som kommer att bli min son eller dotter. Jag är så tacksam för graviditeten och min lilla familj.

Min foglossning

Detta är en punkt som jag aldrig trodde skulle sitta på min tacksamhetslista men det gör den.

Jag är tacksam över det som har hänt för jag tror någonstans att allt sker av en anledning och visst, jag hade mer än gärna jobbat men med tanke på hur dålig jag faktiskt är vissa dagar som gör att jag knappt kommer ifrån min lägenhet så har jag fått massa tid för mig själv att reflektera, planera och gå in i mig själv på ett sätt som jag aldrig har gjort förut vilket verkligen har resulterat till att jag faktiskt är tacksam över det som har hänt.

Allt händer av en anledning.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92