Tänk om dem inte gillar mig...

Jag är helt slut. Totalt slutkörd med två ögon som inte vill hålla sig öppna. Hur är det möjligt? Jag kom hem för en liten stund sen och ska snart börja göra mig iordning inför kvällens premiär av den sprillans nya premiären av Joyvoice Lilla Edet med jag som deras nya körledare! Spännande! Ska jag vara ärlig med er så är jag lite nervös, denna kören har haft en körledare innan mig som absolut inte är som jag och kanske inte heller lär ut på det sättet som jag jobbar på, tänk om dem inte gillar mig... Vad gör jag då? Jag har faktiskt varit med om att folk har lämnat lokalen... Oj oj oj... tur är att Ida följer med att testar på idag. Systershäng! Woop Woop.


Nu är i vilket fall planen att jag ska få i mig någonting och äta, sminka mig, tanka och kör igenom kvällens låt några gånger till för att verkligen veta att allt sitter. 

Önska mig lycka till!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Hoppas dom kommer gilla dig ändå.🙂 jag kommer ju oxå få en eller 2 nya kör ledare då hon vi har är på "semster" i Usa å ska hålla i nån kör där tror jag det var eller så. Minns ej var det var men. Så hon är tillbax till HT igen å därav att vi har en eller 2 tillfälliga kör ledare för VT.
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92