"Det är som att gå med min farmor"

Jag känner mig rätt så stolt över att kunna berätta för er att jag har tagit mig ifrån mitt hotell till t-centralen i Stockholm och det trodde jag aldrig att jag hade fixat igår, jag menar Axel sa upprepade gånger senast igår att jag var lika virrig som om jag skulle vara hans farmor, hallå liksom? Nu har suttit på Starbucks i snart två timmar och jobbat lite, om bara en lite stund så börjar min resa hem till min lilla familj i Halmstad och några härliga dagar hemma. Det ska verkligen bli så skönt! Jag har inte varit hemma mer än två, tre dagar i sträck dem senaste dagarna så det ska bli så skönt att få komma hem och vara hemma.

Vad gör ni idag? Mår ni bra? Har ni några planer inför kvällen? Eller ska ni som jag sitta på tåg och bara räkna ner timmarna tills man äntligen är hemma igen.

Nu måste jag springa efter en toalett innan jag ska köpa med mig lite sushi att ha på tåget. Alltså hur gott är inte sushi? Så gott! Jag tar faktiskt sushi hellre än någon bistromat. Är jag tråkig eller bara lite sugen på lyx?

Nej nu måste jag hitta en "jag hoppas" gratis toalett här någonstans.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92