Teknikstrul

Det ska bara fungera

ÄNTLIGEN finns det en ny video ute på youtube! Alltså Gaa! Som jag har bråkat med youtube, tekniken och ALLT för att få detta att fungera, det är inte konstigt att jag bara tappar prenumerant efter prenumerant och läsare efter läsare när allt bara går åt SKOGEN. Alltså jag orkar inte! Om det är någonting som alltid bara ska fungera så är det bilen och tekniken, har jag inte rätt?

Men nu finns den upp på min youtube kanal, finaly!

Min dag har i övrigt trotts alla problem varit riktigt fin. I skrivande stund så är klockan lite efter halv tio och det ända jag har kvar att göra denna söndagskväll är att adventsmysa med min andra halva med lite glögg och tända ljus framför en serie och börja andas in dem få timmarna som är kvar att jobba innan jag går på min otroligt efterlängtade julledighet på fredag.

Jag hoppas att ni har haft en jättefin dag utan teknik eller bilstrul (för den delen )och att denna tredjeadvent har varit lika fin som min.

Ta hand om er så hörs vi igen imorgon!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92