Till Examen- Outfiten Fixad

Innehåller affiliate-länkar

Jag har verkligen haft problem med att bestämma mig eller att veta vad jag ska ha på mig på den kommande examen. Jag vill vara fin, men inte överklädd och till examen känns det inte som att det finns någon tydlig regel eller sägen över vad man ska ha på sig. Till studenten är det vitt som står som en liten guidad regel men stämmer det även överens med examen?

Efter att jag har kollat runt i flera veckor efter den rätta och bästa outfiten till min examen så vet jag att tiden börjar bli knapp om jag vill beställa hem något nytt som kommer att hinna komma i tid.
Efter mycket velande så bestämde jag mig för att klicka hem detta idag.

Eftersom att jag har så svårt att bestämma mig så klickade jag hem två olika klänningar i två olika designs, bättre att ha två att välja mellan än ingenting och till det ett par sjukt snygga skor som passar till dem båda men som även kommer att vara sjukt snygga i sommar.

Vad tror ni ? Kan detta vara någonting som passar mig till examen?

Passande nog så fick jag precis i skrivande stund reda på att jag är godkänd på den sista uppgiften och är i och med det KLAR I SKOLAN! Jag ska bara klara av skoldagen imorgon och sen är jag KLAR och redo för examen! Nu ska bara kläderna och skona sitta sen är jag redo från topp till tå. Hur coolt?
Jag känner dock att jag behöver ber er om ursäkt redan nu för jag kommer garanterat att skriva mycket om detta nu dem kommande dagarna. Nu exakt om en vecka är jag klar och håller ett diplom och examen bevis i mina händer...
Vad tror ni? Blir detta en Hiss eller Diss?

Kärlek till dig!

#nouw #nouwblogg #outfit

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Supersnyggt och somrigt! Älskar skorna 😃 <3
nouw.com/sandrakannasto
MissJohansson
MissJohansson,
Ja med! Kommer vara sååå snyggt nu i sommar till allt! Stor kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
elinelmersson
elinelmersson,
Såå himla fint!!
nouw.com/elinelmersson
MissJohansson
MissJohansson,
Tack! Tror jag med! <3 Kram!
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Åh alltså förstår verkligen att det är svårt att välja, speciellt när man hittar såhär fina plagg!!❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Hade sååå gärna velat klicka hem ett och annat mer! Hihi! kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92