Träning i ösregn

Hej mina fina vänner!
Hur har ni det i höstregnet. Det är verkligen höst nu, kallt och regnigt så tur är väl det att jag tycker om hösten eller ja tycker om är fel ord jag älskar hösten det är verkligen världens mysmånad!
Jag älskar verkligen när man hör hur regnet prasslar mot rutan och man kan krypa ner i soffan under en stor gosig filt, tända en massa ljus, dricka en stor kopp varm te och bara mys, finns det något bättre? Nej det gör nog inte det.

Nu är jag precis inkommen från ett löppass på 3 km, inte särskilt långt men det är en början. Regnet bara vräkte ner så hela jag och milon är totalt genomblöta, ska bli skönt med en varm dusch nu om man säger så.

Glöm inte att kolla in youtube med en uppdaterad video! Du kommer till den här:

https://www.youtube.com/channel/UCJhi3d2AhNDuYXX2pE3W4-g?view_as=subscriber

Mer om den videon i ett senare inlägg.

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Hos mig har det vart lite sol till å från med lite mulet men lite senare kom en kort regn skur som slutade sen. Så jag har haft en någorlunda bra väder. Körde en sen kvälls live runt 22 tiden som ligger uppe ifall du missa den.
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Ja den missade jag helt tyvärr får ta och kolla in den nu i efterhand, du har alltid mysiga livestreams 😊
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92