Träningsvärk i skrattgroparna

One wakeup call- Your Not 25 anymore

Herregud! Jag pratade med min mamma imorse och om det var någonting som vi båda två kom fram till så var det att den här veckan verkligen har gått i ett. Tempot har legat på 110% hela veckan och det känns i kroppen. När jag dessutom har sovit otroligt dåligt på det så blir det inte någon bra kombo. Så därav min frånvaro.

Igår kväll var det dock klackarna i taket som gällde. Litterly!
Vi bestämde oss för att gå ut och äta för att skåla för vår fina kollega som nu har slutat (trotts upprepade förfrågningar från mig och andra om att stanna kvar hehe). Vi började kvällen med att dela på en flaska bubbel, tog en 3 rätters middag för att sedan avsluta med drink och ytterligare en flaska bubbel på ett sista ställe. Sammanfattande kan jag säga att det var länge sen jag hade så här roligt! Jag har skrattat i ett och har näst intill träningsvärk i skrattgroparna. Det var magiskt!
Tröttheten och bakiskänslan efter ytterligare en natt med dålig sömn och en tidig morgon med W får jag helt enkelt ta.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och försöka vakna till. Jag menar, klockan är snart 18 och det är valborgsmässoafton. Dags för mer bubbel? Absolut, i form av vatten.

Kärlek till dig och ha en fantastisk afton nu!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92