Trolljägarna- det måste bli en skillnad!

Jag är såå trött. Hur konstigt? Jag menar jag hade en skön sovmorgon imorse till klockan 09.15 och har inte gjort annat än trevligheter och studier idag och då är inte dagens lista ens klar. Oavsett hur eller varför så är jag sjukt trött och tror minsann att det kommer att bli en tidig kväll för mig ikväll. Hur skönt?

Jag sitter nu i soffan framför tv:en och kollar som varje måndag nu dem senaste veckorna på trolljägarna, jag verkligen avgudar detta programmet! Det är så sjukt viktigt och bra att det finns för vem har egentligen inte fått hat som har någon form av sociala medier? Visst jag får inte mycket hat men jag får den ”du borde mördas och sen sättas i fängelse” är bara en av dem som faktiskt har satt sina spår i mig, jag förstår faktiskt inte varför man ska hata... vad får en människa att skriva elaka kommentarer till en person som den har sett på sociala medier? Seriöst? Vad får man ut på det?
I vilket fall, det jag vill komma fram till är att detta programmet är så sjukt bra och jag hoppas verkligen att det ger någon form av resultat i hur människor ser på andra. We are one. Thats it!


Tidigare idag så mötte jag upp min fina vän U för en lunch på stan, selleribiffar med pommes och bea, alltså hur gott?
Lunch på stan med en av sina bästa vänner är näst intill underskattat och borde ske oftare.

Nu ska jag se klart på programmet innan jag ska sova. Imorgon är det en ny dag.

Hoppas att din dag har varit fin.
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Älskar Trolljägarna. Hatarna är så patetiska, på min gamla blogg var det en hatare som kommenterade förstförsom med kvinnonamn och senare med ett mansnamn, synd för denne att jag kunde se IP-adressen. Frågade om han/hon var tvåkönad men fick inget svar, och denne slutade kommentera.
nouw.com/jossustravelpics
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Hoppas verkligen att det gör resultat! Det är så patetiskt! Precis som du berättar! Vissa människor alltså! Suck!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92