Jag vill alltid ha det så här

Jag mår så bra. Jag kommer inte ihåg senast jag kunde säga dessa ord och faktiskt mena dem, jag mår bra, vilken befrielse det är att för stunden känna att man inte vrider på sanningen, inte ens för en liten sekund. Det ända som saknas nu är min guldkorn, om man säger så här, jag längtar till fredag då jag får pussa på mina små hjärtan igen, mamma (matte) hjärtat i mig skriker verkligen efter dem nu.

Jag och Johan har en tradition sedan vi flyttade ihop att varje år dagen innan lucia så klär vi granen och dricker glögg och bara myser framför en mysig julfilm, en av dem bästa stunderna under juletider kan jag lova er. Men i år så kommer vi inte att vara hemma runt jul. På fredag så åker vi till mina föräldrar och ska vara djur och hundvakter över jul och nyår så att sätta upp en gran i år för att sedan titta på den i två dagar för att sedan komma hem om tre veckor, vara trött på julen och ta bort allt igen, det känns inte så lönt. Dock så var jag riktigt sugen tidigare idag och bara sätta upp granen bara för att det är mysigt dem få dagarna innan fredag, men nej orken ville inte riktigt det idag.

Så istället för att klä granen så har vi tänt upp vardagsrummet med levande ljus och tagit fram glögg med tillbehör, lyssnat på julmusik och bara varit, suttit och pratat om allt. Det är verkligen dessa stunder som jag vet att jag verkligen har hittat mannen i mitt liv. Min fina kärlek.

En perfekt kväll. Skulle jag spenderar varje kväll på detta sätt med undantaget att djuren var hemma hade jag gjort det direkt.
Nu tänker jag tacka för mig och gå och lägga mig och kolla på ett avsnitt av Rederiet, hur bra är det inte att "Öppet Arkiv" har flyttat in i svt-app? Så bra! Älskar det! Så mycket lättare. Imorgon så ringer klockan 06.55, det är ju lucia.

Sov så gott sen vänner!

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Önska ja oxå kunde ha lite glögg mys med min kille men han gillar tyvärr inte glögg tråkigt nog. Det som faktiskt är såå gött. Ååh haru kollat rederiet. Vilken säsong kollade du på?! Jag har rederiet samlad på dvd(kul å ha som samling i hyllan) jag har 4 säsonger kvar att kolla på sen har jag sett alla säsonger!.. 😃
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92