Ultraljud

"Finns inget mer magisk"

Jag kom precis hem ifrån dagens enda måste och det var ett måste som jag verkligen har längtat efter nämligen mitt ultraljud som jag hade idag på Näl i Trollhättan. Sist jag var där på mitt rutinultraljud i vecka 20 så var bubblans ena njure något förstorad i 2 av 5 vinklar så dagens besök gick ut på att kontrollera så att det inte hade blivit större.

Ultraljudet var som vanligt magiskt. Jag verkligen älskar att ligga där och titta på bubblan på skärmen och försöka ta in verkligheten om att detta är mitt barn och att jag snart är denna personens mamma. En stund av ren magi.

Allt gick i vilket fall jättebra och bubblan rörde sig aktivt vilket gjorde allt mycket svårare för läkaren att se vad hon behövde se men tillslut så lyckades hon. Dock så var bubblan lite mindre i vikt än vanligt, inte mycket men lite så jag får komma tillbaka om 2 veckor för att göra ett vikt ultraljud, sammanfattande, jag får alltså titta på min lilla älskling en gång till i magen innan vi ses igen på riktigt.

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Så spännande att få se vilken liten bubbla som finns där inne 💕
nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Ja! Underbart! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92