Utslagen

Jag vet inte om det är pollen eller någon annan av mina allergier som spökar men jag har verkligen varit helt förstörd hela dagen!

Ni vet hur jag berättade imorse att jag var sjukt trött samt att jag knappt orkade hålla uppe ögonen, den här känslan har verkligen suttit i hela dagen plus att jag känner mig öm i hela kroppen precis som om jag hade en influensa på gång, vilket jag dock inte tror är fallet utan detta är med största sannolikhet en bieffekt på någon av mina allergier, typ pollen...jag orkar inte!

Så nu ligger jag här, helt utslagen i sängen och funderar på att sätta igång en serie att ta en powernap till tills Johan kommer hem ifrån jobbet, sen ska vi grilla till middag och ikväll väntar äntligen ett biobesök för att se den nya X-men filmen tillsammans med med mitt hjärta, förstår ni att jag är taggad? Bara den jobbiga ihållande trött och ömhetskänslan försvinner.

Har du några planer inför kvällen?
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Men fy för det måendet! Hoppas det bara var något tillfälligt och att du mår bättre idag ❤️ Ha en underbar lördag fina Anna 🌸💕
nouw.com/janielindahl
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Tror det handlade om allergin, så jobbigt. Desamma till dig vännen! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92