Vad hände egentligen?

31.7.20

Då är vi här. Min härliga semesters sista riktiga semesterdag och jag kan inte sluta fundera på var tiden tog vägen... vad hände egentligen? Jag har varit ledig i cirka en månad nu och kan inte släppa tanken på att allt har gått i en rasande fart framåt, det känns som att det var två dagar sen jag sa "hejdå och trevlig sommar" till mina härliga kollegor och på måndag så drar hjulet igång igen och vardagen kommer att inta sig precis som vanligt. Hejdå sena filmkvällar och Hej väckarklockan.

Dock så har jag ingenting att klaga på. Sommarn kom den sista dagen och jag sitter nu på balkongen i en perfekt värmande skugga och skriver till er, kollar min mejl och uppdaterar mig om det senaste samtidigt som jag har så mycket inspiration och kreativitet i huvudet som jag bara måste få ut på något sätt (tacka gudarna för att mina syskon fyller år snart)


Detta blev ett riktigt rörigt inlägg som innehöll allt annat än en röd tråd men det är precis vad jag är idag, allt annat än en röd tråd.

Jag önskar dig en fantastisk fredag! Vad hittar du på idag?

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
ja men tiden har sjukt fort
nouw.com/soffiaz_85
MissJohansson
MissJohansson,
Ibland hade man önskat sig en "paus"knapp
nouw.com/missjohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Sommaren, semester och juli rinner ut i det som varit
nouw.com/stenhagenbettan
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Så sant.
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92